Prijs
Doelgroep
Eigenschappen
Model schoeisel
Materiaal schoen
Type zool
Type neus

Werkschoenen

Op zoek naar werkschoenen voor uw nieuwe baan? Houdt dan rekening met de veiligheidsnorm waaraan de schoenen moeten voldoen. Dit kan namelijk verschillen per beroep of branche. Heeft u een beroep waarbij er veel gehurkt of geknield moet worden dan zijn lage werkschoenen zeer geschikt. Werkschoenen met een hoog model zijn ideaal voor een baan in de bouw, industrie en de horeca.

SAFETY JOGGER SENNA S3 Vanaf €20,84
Grisport STS Yucon Vanaf €85,68
Grisport STS Helios Vanaf €85,68
Grisport STS Lago Vanaf €82,00
Grisport STS Tundra Vanaf €85,68
Grisport STS Prato Vanaf €82,00
Grisport STS Camino Vanaf €82,00
Grisport STS Trace Vanaf €82,00
Grisport STS Helix Vanaf €82,00
Grisport STS Solar Vanaf €82,00
Grisport Constrictor Vanaf €99,28
Grisport 703L var 117 Vanaf €82,00
Grisport 706L var 21 Vanaf €69,04
Grisport 70416L var 82 Vanaf €90,36
Grisport 70216L var 82 Vanaf €83,16

Voordelen van werkschoenen

Er zijn een aantal voordelen bij het dragen van werkschoenen, deze voordelen hebben te maken met de veiligheidsnorm. Het is belangrijk dat de werkschoenen de voeten beschermen tegen eventuele gevaren op de werkvloer. Om die reden zijn er speciale werkschoenen ontworpen met een veiligheidsneus van staal of kunststof. Voor een baan in een vochtige omgeving zijn er waterafstotende of zelfs volledig waterdichte schoenen met een antislip zool. Deze werkschoenen zullen de voeten warm houden en door de antislip zool, kunt u niet uitglijden. Tevens zijn er ook hittebestendige werkschoenen die tegen 300 graden Celsius kunnen. Naast veiligheid en comfort stralen werkschoenen ook professionaliteit en eenheid uit.

 

Werkschoenen bestellen bij YourStyle Promotions

Bent u op zoek naar werkschoenen voor uzelf of uw medewerkers? Dan bent u bij YourStyle Promotions op het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment aan diverse werkschoenen voor heren en dames. Het assortiment bestaat uit werkschoenen van het bekende merk Safety Jogger. Voor in de zorg of in de bouw zijn er diverse schoenen van leer of Nubuck leer. Naast het brede assortiment is het bestellen van de schoenen erg gemakkelijk bij YourStyle Promotions. Selecteer de maat en het aantal schoenen en ontvang direct een offerte in je mailbox. Bij een grote bestelling wordt er gewerkt met staffelkortingen, zo betaald u nooit teveel voor uw bestelling. Op basis van de offerte kan direct een bestelling geplaatst worden. Binnen 7 werkdagen ontvangt u de werkschoenen bij u thuis. Voor vragen of extra informatie over het bestellen van werkschoenen, kunt u contact opnemen met de klantenservice.