Prijs
Doelgroep
Eigenschappen
Model schoeisel
Materiaal schoen
Type zool
Type neus

Werkschoenen

Op zoek naar werkschoenen voor uw nieuwe baan? Houdt dan rekening met de veiligheidsnorm waaraan de schoenen moeten voldoen. Dit kan namelijk verschillen per beroep of branche. Heeft u een beroep waarbij er veel gehurkt of geknield moet worden dan zijn lage werkschoenen zeer geschikt. Werkschoenen met een hoog model zijn ideaal voor een baan in de bouw, industrie en de horeca.

Er werden geen producten gevonden...

Voordelen van werkschoenen

Er zijn een aantal voordelen bij het dragen van werkschoenen, deze voordelen hebben te maken met de veiligheidsnorm. Het is belangrijk dat de werkschoenen de voeten beschermen tegen eventuele gevaren op de werkvloer. Om die reden zijn er speciale werkschoenen ontworpen met een veiligheidsneus van staal of kunststof. Voor een baan in een vochtige omgeving zijn er waterafstotende of zelfs volledig waterdichte schoenen met een antislip zool. Deze werkschoenen zullen de voeten warm houden en door de antislip zool, kunt u niet uitglijden. Tevens zijn er ook hittebestendige werkschoenen die tegen 300 graden Celsius kunnen. Naast veiligheid en comfort stralen werkschoenen ook professionaliteit en eenheid uit.

 

Werkschoenen bestellen bij YourStyle Promotions

Bent u op zoek naar werkschoenen voor uzelf of uw medewerkers? Dan bent u bij YourStyle Promotions op het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment aan diverse werkschoenen voor heren en dames. Het assortiment bestaat uit werkschoenen van het bekende merk Safety Jogger. Voor in de zorg of in de bouw zijn er diverse schoenen van leer of Nubuck leer. Naast het brede assortiment is het bestellen van de schoenen erg gemakkelijk bij YourStyle Promotions. Selecteer de maat en het aantal schoenen en ontvang direct een offerte in je mailbox. Bij een grote bestelling wordt er gewerkt met staffelkortingen, zo betaald u nooit teveel voor uw bestelling. Op basis van de offerte kan direct een bestelling geplaatst worden. Binnen 7 werkdagen ontvangt u de werkschoenen bij u thuis. Voor vragen of extra informatie over het bestellen van werkschoenen, kunt u contact opnemen met de klantenservice.