Prijs
Doelgroep
Eigenschappen
Model schoeisel
Materiaal schoen
Type zool
Type neus

Werklaarzen

Bent u op zoek naar stevige werklaarzen? Dan bent u bij YourStyle Promotions aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment aan werklaarzen die geschikt zijn voor vrijwel alle werkomstandigheden. Naast een hoop comfort bieden de laarzen ook een goede bescherming tegen vuil, water en koude of hoge temperaturen. De werklaarzen zijn verstevigd met een stalen neus en in sommige gevallen zelfs een stalen zool of een anti-perforatiezool. Kortom, de mogelijkheden zijn enorm! We leggen ze daarom graag aan u uit.

Grisport 70249L Vanaf €126,64
bruin

YourStyle Promotions verkoopt verschillende modellen werklaarzen van de merken Safety Jogger en Grisport. Deze merken staan bekend om de superieure kwaliteit. De laarzen zijn gemaakt van leer of PVC. Leren werklaarzen bieden tegenwoordig een hoop comfort en zijn in de meeste gevallen voorzien van een stalen neus en een veiligheidszool. Pvc-werklaarzen zijn waterdicht en ook voorzien van een stalen neus. Sommige modellen hebben ook een stalen zool voor extra bescherming. De laarzen zijn beschikbaar in verschillende hoogtes, van kuithoogte tot kniehoogte. Ook zijn er modellen die met wol gevoerd zijn voor extra warmte. Wanneer er veel bij lage temperaturen gewerkt wordt is dat natuurlijk ideaal. Maar ook bij hoge temperaturen kunnen de laarzen zonder problemen worden gedragen. Zo bieden sommige modellen bescherming tot 300 graden Celsius. 

 

Werklaarzen bestellen bij YourStyle Promotions

YourStyle Promotions heeft werklaarzen en werkkleding voor vrijwel alle werkzaamheden. Of u nou met gevaarlijke vloeistoffen werkt of in de bouw, voor elke toepassing is er een geschikte laars te vinden. Heeft u vragen over het juiste model voor uw situatie? Neem dan vrijblijvend contact op. De laarzen zijn verkrijgbaar in verschillende maten waardoor er voor iedereen een passend model te vinden is. U kunt al werklaarzen bestellen vanaf 1 stuk! Maak een keuze, ontvang direct een offerte in uw mailbox en plaats gelijk de bestelling als u akkoord gaat. In de meeste gevallen ontvangt u de bestelling binnen enkele werkdagen. Het is ook mogelijk om een spoedlevering aan te vragen, de bestelling zal dan zo snel mogelijk worden verstuurd.