Prijs
Doelgroep
Materiaal

Werkoveralls

Wilt u graag bedrukte werkoveralls hebben voor uw organisatie? Bij Yourstylepromotions bent u aan het juiste adres. De categorie werkkleding is één van de grootste specialiteiten binnen ons bedrijf en worden veelvuldig binnen onze textieldrukkerij gedrukt voor zowel grote organisaties als voor eenmanszaken en zelfstandige zonder personeel. Ons assortiment aan werkkleding is enorm breed en daarnaast hebben wij van veel merken altijd de meest recente modellen.

Kosten werkoveralls laten bedrukken

Bij ons kunt u gepersonaliseerde bedrukkingen uitvoeren tegen een scherp tarief. Vanuit onze configurator kunt u zelfstandig een offerte laten maken op basis van uw persoonlijke voorkeuren. Door uw kleurkeuze te selecteren, de maat, de aantallen, de opdruk inclusief de gewenste drukpositie te selecteren ontvangt u van ons kosteloos een offerte in uw inbox.

Omdat we bij Yourstyle Promotions een eigen drukkerij hebben kunnen wij tegen scherpe tarieven produceren en op deze manier relatief goedkoop werkoveralls inclusief bedrukking laten drukken.
 

Mogelijke bedrukkingen werkoveralls
De mogelijkheden voor het bedrukken van een werkoverall zijn eindeloos. Het maakt door ons brede assortiment niet uit in welke branche u actief bent, of u nu in de bouw actief bent of als schilder of stucadoor. Wij hebben in ons assortiment overalls voor zowel vrouwen, mannen als unisex modellen. Onze werkoveralls zijn van hoge kwaliteit en er zijn diverse mogelijkheden qua bedrukking mogelijk. Zo kunnen we de overalls bedrukken, maar kunnen we ook geborduurde logo’s aanbrengen op de kleding. Dit alles kan bij ons op diverse drukposities; rechts op de borst, links op de borst, op de voorzijde of aan de achterzijde. Heeft u een speciaal verzoek met betrekking tot de drukpositie, schroom dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat de mogelijkheden zijn.