Prijs
Doelgroep
Materiaal

Werkvesten

Bent u op zoek naar werkkleding die u kan laten bedrukken? Kijk dan eens naar het assortiment van YourStyle Promotions. Bedrijfskleding, kinderkleding, sportkleding en casual dameskleding behoort allemaal tot het uitgebreide assortiment van YourStyle Promotions. Heeft u interesse in een werkvest met of zonder bedrukking? Dan bent u goed bij YourStyle Promotions. Door de mogelijkheid om het werkvest te laten bedrukken/borduren en de keuze uit verschillende modellen, kleuren en maten, kunt u het kledingstuk compleet personaliseren. Zelfs de plaats waar de bedrukking komt is door u te bepalen.

Gelegenheden om het werk vest te dragen

Afhankelijk van de gelegenheid wanneer u het vest wilt dragen kiest u het model uit. De vesten zijn geschikt voor zakelijke gebruik, maar ook om te dragen als comfortabele trui ‘s avonds op de bank. De comfortabele vesten zijn tevens erg leuk om als cadeau te geven.

 

Een werkvest laten bedrukken

Wanneer u ervoor kiest om het vest te laten bedrukken zult u na het selecteren van het aantal oplage, de maat en de kleur de juiste opdruk aan moeten geven. Hierbij wordt er gevraagd uit hoeveel kleuren het logo of de afbeelding bestaat. Dit wordt meegenomen in de prijs. Tevens is het mogelijk om ook op de andere zijde een logo te plaatsen.

 

Een werkvest laten borduren

Bij borduring is de prijsberekening net even anders. De prijs voor het borduurwerk wordt aan de hand van het aantal cm² berekend. Ook dient u te selecteren of het om een afbeelding, logo of naam gaat. Voor een afbeelding of logo worden er borduurkaartkosten in rekening gebracht. Deze worden automatisch opgenomen in de prijs.

 

Kwaliteit van de werkvesten

Doordat YourStyle Promotions beschikt over een eigen textieldrukkerij wordt de kwaliteit van de bedrukking en borduring continu gecontroleerd. Tevens heeft een eigen drukkerij als voordeel dat de prijs laag gehouden kan worden. Hierom kan YourStyle Promotions een goede prijs-kwaliteitverhouding bieden.