Prijs
Doelgroep
Materiaal
Soort hals
Pasvorm

Sweaters

Een sweater laten bedrukken kent vele voordelen. Een sweater is namelijk een erg veelzijdig kledingstuk. Of u nou bedrijfskleding zoekt voor op kantoor, voor een bedrijfsfeest of voor andere werkzaamheden. Met een sweater ziet u er altijd representatief uit. Door de vele mogelijkheden van YourStyle Promotions is er voor iedereen een geschikte sweater. Dit maakt het een kledingstuk dat gedragen kan worden tijdens verschillende gelegenheden.

Materiaal van de sweater

Het materiaal van de werkkleding verschilt. De sweaters zijn van katoen, polyester, wol of ander materiaal gemaakt. Deze materialen zorgen er voor dat de stof ademend is en prettig aanvoelt. Voor de kleurbehoud wordt er aangeraden om het product op 30-40 graden, binnenstebuiten te wassen. Als u het kledingstuk wil strijken, dient u deze binnenstebuiten te keren. Wanneer u de sweater volgens de voorschriften wast zal het de kleur behouden waardoor u veel plezier zult hebben van het product.

 

Sweater laten bedrukken

Bij YourStyle Promotions heeft u verschillende mogelijkheden betreft het bedrukken van sweaters. De eerste stap is het uitkiezen van het model. Hierbij is er de keuze tussen verschillende modellen. Vervolgens kunt u er voor kiezen om de sweater te laten bedrukken of borduren. Ook kunt u bij YourStyle Promotions terecht wanneer u opzoek bent naar een onbedrukte werksweater. Onbedrukte kleding behoort namelijk ook tot de mogelijkheden. Wanneer u ervoor kiest om een kledingstuk te laten bedrukken of borduren heeft u de keuze om deze bedrukking op verschillende posities te laten plaatsen.

 

Sweater bij YourStyle Promotions bedrukken

Dankzij onze eigen textieldrukkerij kunnen wij de prijs-kwaliteitverhouding van onze producten waarborgen. Met een bedrukt of geborduurd logo op een werksweater zorgt u er voor dat uw werknemers een professionele uitstraling hebben. Met verschillende technieken wordt uw werkkleding voorzien van een professionele naam, logo of andere afbeelding.