Prijs
Doelgroep

Fleece werktruien

Naast sportkleding en kinderkleding heeft YourStyle Promotions ook werkkleding in het assortiment. Onder andere een comfortabele werksweater behoort tot één van de populairdere items. Door de vele mogelijkheden bij YourStyle Promotions kunt u geheel uw eigen fleece trui samenstellen. Of dit nou voor op kantoor is, voor ’s avonds op de bank of tijdens werkzaamheden buiten. Doordat de fleece trui erg comfortabel zit kan het kledingstuk op verschillende momenten worden gedragen.

Mogelijkheden bij YourStyle Promotions

Textiel laten bedrukken bij YourStyle Promotions betekent het compleet personaliseren van uw eigen kledingstuk. Door de vele mogelijkheden die YourStyle Promotions biedt is er voor elke gelegenheid een geschikte trui. Een fleece trui in het grijs, blauw of zwart. Bij YourStyle Promotions heeft u een grote keuze.

 

Sweater bedrukken bij YourStyle Promotions

De eerste stap is het uitkiezen van het gewenste model. Vervolgens krijgt u de keuze om de sweater te bedrukken of te laten borduren. In de meeste gevallen is het ook mogelijk om de sweater zonder bedrukking te bestellen. Vervolgens dient u de kleur, de maat en het aantal oplage te selecteren. Als laatst kiest u de positie waar u de tekst, afbeelding of logo op bedrukt of geborduurd wilt hebben. Hierbij is het belangrijk dat u het juiste aantal kleuren invult. Op basis hiervan wordt de druktechniek bepaald.

 

Snelle levering

Doordat YourStyle Promotions beschikt over een eigen textieldrukkerij wordt de bestelling snel afgeleverd. Wanneer u uw product heeft afgerekend wordt deze binnen 5-7 dagen bij u bezorgd. Afhankelijk van de grootte van de bestelling wordt deze in een envelop of pakket verzonden.

 

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Een eigen textieldrukkerij kent vele voordelen. Onder andere dat de kwaliteit kan worden gewaarborgd. Daarnaast heeft het ook als voordeel dat de producten tegen een scherpe prijs kunnen worden aangeboden.