Prijs
Doelgroep
Materiaal

Werkpolo's

Wilt u er voor zorgen dat uw bedrijf een professionele uitstraling heeft? Laat dan werkkleding met uw eigen logo, naam, afbeelding of slogan bedrukken bij YourStyle Promotions. Met een bedrukt kledingstuk zorgt u er voor dat u herkent wordt. Tevens heeft een logo op uw werkkleding als voordeel dat u eenvoudig en goedkoop naamsbekendheid genereert.

Mogelijkheden bij YourStyle Promotions

Yourstyle Promotions beschikt over een gevarieerd aanbod aan heren, dames en unisex werkpolo’s. De werkpolo’s beschikken over een v-hals en hebben een korte of lange mouw. Zo kunt u voor een korte mouw werkpolo kiezen als u de in de zomer buiten werkt en voor een werkpolo met langemouw als u vanwege de veiligheid ook uw armen bedekt moet hebben tijdens het werk. Wanneer u het geschikte model heeft gekozen gaat u door naar de volgende stap in het bestelproces. Hier kunt u de werkpolo compleet personaliseren.

 

Het bestellen van de werkpolo

 

Als eerst dient u een keuze te maken tussen het bestellen van het kledingstuk met of zonder opdruk. Wanneer u er voor kiest om deze met opdruk te bestellen, krijgt u de keuze om de opdruk op de werkpolo te laten bedrukken of te borduren. Voor het laten bedrukken van een werkpolo heeft YourStyle Promotions verschillende technieken. Afhankelijk van het aantal oplage dat u besteld, wordt de geschikte techniek gebruikt. Na het kiezen van wel of geen opdruk kiest u de kleur van de polo, de maat en het aantal oplage dat u wilt bestellen. Als laatst kiest u de positie waar u de opdruk geplaatst wilt hebben. Dit kan op de borst, aan de voor- of achterzijde of op een mouw zijn. Wanneer u heeft gekozen voor bedrukking dient u aan te geven uit hoeveel kleuren de opdruk bestaat. U heeft nu uw eigen polo samengesteld.

 

Snelle levering en retourmogelijkheden

 

YourStyle Promotions beschikt over een eigen textieldrukkerij. Hierdoor is het mogelijk om de bestelling snel te verzenden. Binnen 5 tot 7 werkdagen nadat de betaling is afgerond ontvangt u de gepersonaliseerd kledingstukken thuis. Wanneer de kledingstukken niet naar wens zijn is het mogelijk om deze op eigen kosten te retourneren. Echter dient het kledingstuk wel aan bepaalde voorwaarden te voldoen zoals dat deze onbedrukt moet zijn. Meer informatie is te lezen bij verzenden & retourneren.