Prijs
Categorie
Doelgroep
Materiaal

Werk accessoires

YourStyle Promotions heeft een groot assortiment aan kleding, werkkleding, sportkleding, beroepskleding en relatiegeschenken. Onder de categorie werkkleding vindt u onder andere polo’s, vesten en werkbroeken. Naast deze kledingstukken vindt u bij YourStyle Promotions ook werk accessoires. Als u of uw personeel voornamelijk fysiek zwaar werk doet is het verstandig om gebruik te maken van hulpmiddelen die het werk minder zwaar maken. Hierbij kan u denken aan mutsen, petten, sjaals, riemen en kniebeschermers. De meeste werk accessoires van YourStyle Promotions zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Dit is afhankelijk van het artikel en materiaal.

Werk accessoires bedrukken

Wilt u werk accessoires bestellen voor uw werknemers? Dan moet er natuurlijk een bedrijfslogo op komen. Op de meeste artikelen is het mogelijk om een logo, afbeelding of tekst te plaatsen op de accessoire. Door een bedrijfslogo te plaatsen op werk accessoires zien uw werknemers er als een eenheid uit. Ook kan het de naamsbekendheid van het bedrijf vergroten doordat het logo opvalt in de omgeving. Doordat wij beschikken over een eigen textieldrukkerij is het erg makkelijk om een logo, naam of tekst te bedrukken of borduren op de accessoires en kunnen wij de hoogste kwaliteit leveren. Het is zelfs mogelijk om meerdere logo’s erop te laten bedrukken.

 

Het bestellen van de werk accessoires

Het bestellen van werk accessoires is heel makkelijk bij YourStyle Promotions. Selecteer een artikel en kies eventueel de juiste kleur. Vervolgens kunt u bij sommige producten kiezen of u een bedrukking wil laten plaatsen. Het is mogelijk om verschillende en kleuren te kiezen bij één bestelling. Bij het afronden van de bestelling zal de prijs direct berekend worden en zichtbaar zijn. Er wordt een speciale prijs gehanteerd bij een grote bestelling door de staffelkortingen. Tenslotte, zal de levering in Nederland binnen 1-2 werkdagen geleverd worden en in Europa 2-5 werkdagen. Bij een grote bestelling kan de levertijd iets afwijken en binnen 2-7 dagen geleverd worden.