Werkkleding

In het dagelijks leven ziet u het steeds vaker terugkomen; werkbusjes met een bedrijfsnaam en/of logo. Dit is niet de enige marketingtactiek om uw bedrijf te promoten en onder de aandacht te brengen. Ook werknemers dragen tegenwoordig vaker bedrijfskleding tijdens werkdagen met het logo of een tekst van het bedrijf waar ze werken. Het heeft alleen maar voordelen om bedrijfskleding te laten bedrukken, want het ziet er erg professioneel uit en u bepaalt wat er op alle kleding komt te staan. Als u enkel een afbeelding of tekst wilt laten bedrukken, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Bent u ook op zoek naar gepersonaliseerde kleding voor uw of uw medewerkers? Bij YourStyle Promotions bent u dan op het juiste adres. Bij ons heeft u veel keuze als het gaat om bedrijfskleding, werkschoenen, sportkleding en zelfs kinderkleding. Wij vinden het erg belangrijk dat u tevreden bent vanaf het moment dat u online bestelt tot het moment dat u de bestelling binnen krijgt. Daarom bieden wij u de beste prijs-kwaliteit verhouding aan.

Voordelen van bedrukte werkkleding

Ongeacht het beroep wat u uitoefent, wij hebben voor alle werkzaamheden passende bedrijfskleding en werkaccessoires. Zo kunt u werkkleding bedrukken voor in de zorg, horeca of in de bouw. Door uw werknemers bedrijfskleding te laten dragen kan het ervoor zorgen dat de saamhorigheid vergroot wordt onder de medewerkers. Daarnaast zal het gevoel dat ze echt onderdeel zijn van het bedrijf ook groter worden en zullen zij zich (nog) meer betrokken voelen. Niemand zal elkaar vreemd aankijken met bedrijfskleding aan, dus dit zal het teamverband ook sterker maken. Verder zal u of uw werkgever zich geen zorgen hoeven te maken over de hygiëne en/of niet-passende kleding, aangezien dit verholpen zal zijn met onze kleding. Een ander belangrijk voordeel is dat u eigenlijk gratis reclame maakt voor uw bedrijf. Dit geldt al helemaal als uw medewerkers veel buiten werken. Uw klanten of bezoekers zullen uw werknemers sneller herkennen, bijvoorbeeld in de horeca of in het ziekenhuis, en daarnaast zullen ook andere mensen uw bedrijfsnaam of logo zien. Dit leidt tot meer naamsbekendheid. Mocht u deelnemen aan een evenement waar u met uw bedrijf aanwezig zult zijn, dan is het zeker een aanrader om bedrijfskleding te dragen. Dit hoeft niet per se een standaard werkbroek en t-shirt te zijn, maar u kunt ook denken aan een net bedrukt overhemd, een bedrukte werkpolo of een werkshirt.

 

Soorten bedrukkingen voor uw werkkleding

Onze werkkleding bedrukken wij geheel zelf in onze textieldrukkerij. Hierdoor heeft u meer opties bij het bedrukken van werkkleding. Wij bieden onze klanten verschillende bedrukkingstechnieken aan waar zij uit kunnen kiezen. Hieronder staan onze technieken beschreven, zodat u op de hoogte bent van uw bestelde producten. Zeefdruk Met deze techniek wordt uw ontwerp (logo, tekst of afbeelding) op gaas van een zeefdrukraam geplaatst. De inkt gaat door het gaas heen en komt terecht op het artikel. Daarna laten wij het artikel drogen in een droogtunnel. Wij raden aan om gebruik te maken van deze techniek bij een bestelling van minimaal 10 stuks, omdat dit voordeliger is.

 

Transferdruk

Bij een transferdruk wordt er een stuk papier of folie met uw opdruk geprint. Daarna wordt dit tegen elkaar gedrukt op een hoge temperatuur in een hittepers. Bij een kleine bestelling komt u voordeliger uit als u voor deze methode kiest. Bij een order tot 10 stuks met fullcolour afbeeldingen wordt standaard de transferdruk berekend.

 

Zeeftransferdruk

De zeeftransferdruk is een combinatie van de eerder genoemde technieken. De zeeftransferdruk kunt u kiezen als uw logo veel kleur bevat, maar ook als u bedrukte werkkleding in meerdere delen wilt bestellen. Het voordeel dat wij onze eigen textieldrukkerij hebben is dat u uw aangekochte zeeftransferdruk kunt bewaren bij ons. Wij houden het voor u op voorraad voor als u de volgende keer weer een bestelling wilt doen.

 

Werkkleding met bedrukking of borduring

Bij elk product is het mogelijk om te kiezen voor een blanco, bedrukt of geborduurd ontwerp. Indien u kiest voor bedrukking, dan dient u de kleuren en maten aan te geven van het artikel. Daarna kunt u kiezen waar u het bedrukte ontwerp wilt terug zien, bijvoorbeeld op de borst, voorzijde of achterkant. Bij het bedrukken van kleding is het van groot belang uit hoeveel kleuren het logo bevat, zodat wij een correcte prijs kunnen aangeven. Wilt u liever een geborduurd ontwerp bestellen, dan geeft u aan of u een logo met tekst of afbeelding wilt. Houd er rekening mee dat tekst per letter berekend wordt en een logo op basis van het aantal vierkante centimeters.