Prijs
Materiaal

Winterjassen

Bent u op zoek naar een winterjas die u kunt laten bedrukken? Dan bent u bij YourStyle Promotions aan het juiste adres. Wij beschikken over een ruim assortiment winterjassen die u kunt gebruiken voor uitlopende doeleinden. Van felgekleurde jassen voorzien van reflecterende striping tot stijlvolle jassen voor man en vrouw. Het is mogelijk om de jassen te bedrukken met een tekst of afbeelding. Daarnaast is het ook mogelijk de jassen te borduren.

Groot assortiment winterjassen

YourStyle Promotions heeft enkel de beste kwaliteit winterjassen in haar assortiment. De jassen zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Het materiaal van de jassen is meestal polyester of polyamide. Deze materialen houden u lekker warm en houden de regen en wind buiten. Ideaal wanneer u tijdens barre weersomstandigheden buiten aan het werk moet. Er zijn verschillende modellen beschikbaar. Het ene model is een echte werk jas terwijl andere modellen meer casual zijn en ook uitstekend privé gedragen kunnen worden.

 

Winterjassen bedrukken bij YourStyle Promotions

Door de winterjassen te voorzien van een bedrukking kunt u uw bedrijf of organisatie onder de aandacht brengen bij voorbijgangers. Naast uw logo of afbeelding is het ook mogelijk om een tekst of slogan op de kleding te bedrukken. Wij gebruiken hiervoor verschillende druktechnieken. Afhankelijk van uw bestelling wordt de keuze voor een druktechniek gemaakt. Onder andere de grootte van de bedrukking, het aantal kledingstukken en het aantal kleuren van de bedrukking hebben invloed op de keuze voor een druktechniek.

 

Doordat wij over een eigen textieldrukkerij beschikken kunnen wij een hoge kwaliteit garanderen en de producten snel versturen. Tijdens het bestelproces kunt u een online prijsberekening aanvragen. Vervolgens kunt u direct uw bestelling plaatsen. Wij gaan dan voor u aan de slag en binnen enkele dagen ontvangt u de bestelling. Heeft u haast en wilt u de kleding zo snel mogelijk ontvangen? Vraag dan een spoedlevering aan en wij gaan direct voor u aan de slag.