Prijs

Stofjassen

Bent u op zoek naar een stofjas die u kunt laten bedrukken? Dan bent u bij YourStyle Promotions op het juiste adres. De stofjassen zijn gemaakt van een stevige stof en bieden goede bescherming tegen vuil en beschadigingen. Wanneer uw werknemers een stofjas aantrekken wilt u natuurlijk wel dat zij herkenbaar blijven voor uw organisatie. Een stofjas laten bedrukken is dan ook een interessante optie. Ook andere bedrijfskleding laten bedrukken is mogelijk. Door uw logo aan voor of achterzijde van de stofjas te laten bedrukken is het voor iedereen zichtbaar met welke organisatie zij contact hebben.

Wat zijn de mogelijkheden voor het bedrukken van stofjassen?

Bij YourStyle Promotions zijn er een hoop mogelijkheden voor het bedrukken van stofjassen. Het assortiment bevat meerdere modellen stofjassen voor dames en heren. Een lange stofjas biedt extra bescherming omdat het een groot deel van de bovenbenen bedekt. Wanneer u een passend model heeft gekozen kunt u een keuze maken uit een van de beschikbare kleuren. Vervolgens is het mogelijk om een druktechniek te kiezen. YourStyle Promotions biedt de volgende druktechnieken aan: Zeefdruk: de tekst of afbeelding wordt doormiddel van inkt op de stofjas gedrukt. Vervolgens wordt het gedroogd. Transferdruk: een folie met daarop de tekst of afbeelding wordt doormiddel van een hittepers op de kleding gedrukt. Zeefdruktransfers: een combinatie van bovengenoemde technieken. De tekst of afbeelding wordt met een zeefdruk op een drager gedrukt en daarna op de kleding geperst. Meer informatie over de druktechnieken kunt u vinden bij onze werkwijze.


Een stofjas kopen bij YourStyle Promotions

YourStyle Promotions beschikt over een eigen textieldrukkerij. Hierdoor kunnen wij snel leveren en een hoge kwaliteit garanderen. Tijdens het bestelproces kunt u een online prijsberekening zien. Vervolgens kunt u direct uw bestelling plaatsen. Binnen Nederland leveren wij bestellingen in de meeste gevallen binnen 5 tot 7 werkdagen.