Prijs
Materiaal

Regenjassen

Voor een bedrijf is reclame maken erg belangrijk. Vaak kost dit bakken met geld, maar vanaf nu hoeft u zich daar geen zorgen over te maken. Door middel van bedrukte werkkleding zorgt u er toch nog voor om eigenlijk altijd gratis reclame te maken voor uw bedrijf. Bij YourStyle Promotions kunt u terecht voor diverse werkkleding die naar uw wensen bedrukt worden.

Waarom kleding bedrukken?

Als u of uw werknemers regelmatig met klanten werken, dan wilt u natuurlijk wel dat iedereen er professioneel uit ziet. Dit kunt u realiseren door middel van kwalitatieve en moderne regenjassen met een logo of een afbeelding van het bedrijf. Uw klanten zullen in één oogopslag u of uw werknemers herkennen. Daarnaast zullen alle medewerkers er goed uit zien en draagt dit bij aan de saamhorigheid onder de werknemers. Niet alleen tijdens werkuren maakt u reclame voor uw bedrijf, maar ook op het moment dat u naar huis fietst.


Diverse regenjassen bij YourStyle Promotions

Op deze pagina vindt u een ruim assortiment aan werk regenjassen. De regenjassen zijn waterdicht. Wanneer u de keuze heeft gemaakt uit de verschillende modellen heeft u de mogelijkheid om bij elk artikel te kiezen uit diverse kleuren. Bij elk product kiest u een kleur, maat en de aantallen uit. Daarna geeft u aan of u een onbedrukte, bedrukte of geborduurde regenjas wilt. In deze stap kunt u ook de positie kiezen van het bedrukte of de geborduurde afbeelding of tekst. Het is mogelijk om een opdruk op meerdere posities te laten bedrukken, zoals op de voorzijde, achterzijde, beide mouwen en borst. Na deze stap vinkt u aan hoeveel kleuren u wilt terugzien op de regenjas. Om uw werk outfit helemaal compleet te maken, kunt u ook kijken in onze categorieën werkbroeken of werkshirts.