Prijs
Materiaal

Doorwerkjassen

Bent u al een lange tijd op zoek naar een doorwerkjas voor u of uw medewerkers? Zoek dan niet meer verder. Bij YourStyle Promotions bent u op het juiste adres. Wij bieden u diverse soorten doorwerkjassen aan in verschillende kleuren, maten en materiaal. Een doorwerkjas kunt u het gehele jaar dragen, zowel in de winter als zomer. Het fijne aan onze doorwerkjassen is dat u deze kunt laten bedrukken met uw bedrijfslogo, tekst of een afbeelding.

Er werden geen producten gevonden...

Voordelen van het bedrukken van doorwerkjassen

Naast het feit dat onze doorwerkjas erg functioneel zijn door de klittenband sluiting en diverse zakken, zijn ze ook water- en winddicht. Door de voering en extra vulling bij de schouders heeft een doorwerkjas een goed ademend vermogen. Hierdoor zweet u niet snel. Naast deze praktische functies is het mogelijk om onze doorwerkjassen te bedrukken. Met een bedrijfslogo of een tekst op een doorwerkjas creëert u sneller een grotere naamsbekendheid, aangezien u vaak deze jas kunt dragen. Daarnaast zullen uw klanten u en uw werknemers direct herkennen. Het kan er ook voor zorgen dat u en uw medewerkers zich gelijkwaardig voelen wat kan leiden tot een betere band tussen iedere werknemer. Een doorwerkjas is geschikt voor iedereen, zowel mannen als vrouwen en is beschikbaar in verschillende maten; van S tot 3XL.

Een doorwerkjassen laten bedrukken door YourStyle Promotions is erg eenvoudig. U kiest een artikel in een bepaalde kleur, maat en de aantallen. Daarna heeft u meerdere opties wat betreft de opdruk, namelijk onbedrukt, bedrukking of borduring. De positie(s) waar de opdruk komt kunt u tijdens het bestellen aangeven. Het is mogelijk om meerdere posities te kiezen, zoals voorzijde, achterzijde, linker-en/of rechtermouw en op de borst.


Mocht u haast hebben met uw bestelling of kunt u niet langer wachten op uw bestelling, dan is er een mogelijkheid om uw order met spoed te laten bezorgen. Neem in dit geval altijd even contact met ons op. Naast doorwerkjassen kunt u bij YourStyle Promotions ook terecht voor softshell jassen, bodywarmers en regenjassen.