Werkjassen

Yourstyle Promotions is gespecialiseerd in het bedrukken van werkjassen. Door de jarenlange ervaring in het bedrukken en de juiste machines kunnen wij zeer professionele en mooie bedrukking plaatsen op uw werkjas. Naast het bedrukken is het bij Yourstylepromotions ook mogelijk om werkjassen te bedrukken en te kopen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de zeer populaire softshell jassen, werkjacks of doorwerkjassen.

Bedrukken of borduren van werkjassen

Het bedrukken en borduren van de werkjassen gebeurt met precisie waardoor we zeer goede kwaliteit kunnen leveren. Hierdoor hoeft u niet bang te zijn dat de bedrukking of borduring binnen een aantal maanden er minder goed uitzien. Dat is de kwaliteit die je kan verwachten van Yourstylepromotions. Daarnaast is het bedrukken en borduren van werkjassen bij ons ook zeer voordelig. Het enige wat u hoeft te doen is één of meerdere logo’s naar ons mailen die u graag terug wil zien op de werkjas. Wij regelen de rest en zorgen ervoor dat u binnen zeer korte tijd een mooie werkjas heeft.

 

Softshell jas

Softshell jassen zijn zeer populair om te gebruiken als werkjas. Natuurlijk zijn deze softshell jassen ook te koop bij Yourstylepromotions. Softshell is gemaakt van een ademende en waterafstotende stof. Hierdoor is het bijvoorbeeld ideaal om te dragen in de regen. Heeft u een baan waarin u veel moet bewegen? Ook hiervoor zijn softshell jassen geschikt. De softshell jas kan namelijk het lichaam verkoelen. Daarnaast is bedrukking of borduring op deze jassen ook zeer makkelijk en ziet het er mooi uit.

 

Reflecterende jas

Naast softshell jassen kunt u bij ons ook reflecterende werkjassen kopen. Ideaal als u een baan heeft waarin u duidelijk zichtbaar moet zijn in het donker, zoals bijvoorbeeld een baan in het verkeer. Reflecterende jassen zijn goedkoop verkrijgbaar en bovendien ook nog mogelijk om te bedrukken en borduren.