Prijs
Doelgroep
Materiaal

Spijkerbroeken & Jeans

Bent u op zoek naar een partij die spijkerbroeken kan bedrukken? Dan bent u bij YourStyle Promotions aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring in het bedrukken van jeans en andere kledingstukken. Een spijkerbroek met bedrukking is uitstekend te gebruiken als casualbroek of als werkbroek. Door de jeans te voorzien van een logo brengt u uw bedrijf in zicht bij voorbijgangers en straalt uw personeel uniformiteit uit. Er zijn een hoop verschillende mogelijkheden voor het bedrukken van jeans. Wij leggen u graag uit welke mogelijkheden er allemaal zijn.

Tricorp Low waist jeans Vanaf €35,76
denimblue
Mascot Jeans Vanaf €157,53
donkerblauw denim
Mascot Ferrol Jeans Vanaf €102,75
donkerblauw denim
Mascot Navia Jeans Vanaf €79,71
donkerblauw denim
Mascot Manhattan Jeans Vanaf €79,71
gewassen blauw denim
gewassen donkerblauw denim

Ruim assortiment aan spijkerbroeken en jeans

YourStyle Promotions heeft een ruim assortiment aan spijkerbroeken die bedrukt of borduurt kunnen worden. Van casual spijkerbroeken in verschillende kleuren tot stevige werkbroeken met extra grote broekzakken. In deze zakken kunt u een hoop gereedschap en andere zaken kwijt. Maar ook stretch broeken of broeken met kniezakken bevinden zicht in ons assortiment. Koopt u de kleding voor uw personeel? Door het grote aantal maten is er voor iedere medewerker een passende broek te vinden. Bekijk de maattabellen van de jeans goed om voor de juiste maat te kiezen.

 

Jeans bedrukken bij YourStyle Promotions

De spijkerbroeken kunnen op verschillende manieren bedrukt worden. De druktechnieken die wij gebruiken zijn: zeefdruk, transferdruk en zeefdruktransfers. Afhankelijk van het aantal, de bedrukking en het kledingstuk wordt de beste techniek uitgekozen. Dit resulteert in een geweldige kwaliteit, waar u lang van zult profiteren. De jeans worden bedrukt in onze eigen drukkerij. Daardoor hebben wij korte lijnen en kunnen wij een snelle levertijd garanderen. Vraag eenvoudig een online prijsberekening aan, vervolgens kunt u direct uw bedrukte jeans bestellen. Dan heeft u binnen de kortste keren uw bestelling in huis. Heeft u haast en wilt u de kleding zo snel mogelijk ontvangen? Vraag dan een spoedlevering aan en wij gaan direct voor u aan de slag.