Prijs
Doelgroep
Materiaal

Regenbroeken

Bent u veel buiten aan het werk? Met het regenachtige weer in Nederland wordt u regelmatig nat geregend. Om te voorkomen dat uw kleding continu nat wordt van de regen kunt u kiezen voor regenkleding van YourStyle Promotions. YourStyle Promotions heeft een ruim assortiment aan regenbroeken. Om herkenbaar te blijven voor buitenstaanders is het mogelijk om de regenkleding op verschillende manieren te laten bedrukken of borduren.

ProJob 4530 REGENBROEK Vanaf €40,67
zwart

Ruime keuze aan regenbroeken

Een bedrukte regenbroek ziet er niet alleen representatief uit, maar ze zitten ook nog eens comfortabel. U kunt uit veel verschillende soorten regenbroeken voor op het werk kiezen. De regenbroeken zijn beschikbaar in een groot aantal kleuren. Er is dus altijd een kleur te vinden die past bij uw organisatie.

 

Regenbroeken laten bedrukken bij YourStyle Promotions

Door de werk regenbroeken te laten bedrukken komt uw personeel nog professioneler over. U kunt de werkbroeken laten bedrukken met een logo aan de voor of achterzijde. Maar ook een slogan of afbeelding op de broeken laten bedrukken is mogelijk. YourStyle Promotions gebruikt hier drie druktechnieken voor, namelijk: zeefdruk, transferdruk of zeefdruk transfers. Meer informatie over de druktechnieken kunt u vinden bij onze werkwijze. Het is ook mogelijk om de regenbroeken te borduren. YourStyle Promotions doet dit in haar eigen textieldrukkerij, waardoor een hoge kwaliteit bedrukking gegarandeerd kan worden. Door de korte lijnen kunnen wij uw bestelling ook snel leveren.

Tijdens het bestelproces kunt u een online prijsberekening aanvragen. Vervolgens kunt u direct uw bestelling plaatsen. Wij gaan dan voor u aan de slag en binnen enkele dagen ontvangt u de bestelling.