Prijs
Doelgroep
Materiaal

Lange werkbroeken

Bij bepaalde bedrijven is werkkleding noodzakelijk in verband met de veiligheid van de werknemers. Als het in uw bedrijf niet noodzakelijk is, denkt u dan even aan de voordelen die bedrijfskleding met zich meebrengt. Bij YourStyle Promotions kunt u namelijk diverse werkkleding laten bedrukken met een logo, tekst of afbeelding. Voor sommige beroepen is het veiliger om bijvoorbeeld werkbroeken in bezit te hebben. Zo is het voor schilders en bouwvakkers erg fijn en handig om een lange werkbroek te dragen, aangezien er genoeg zakken in zitten voor pennen of gereedschap.

ProJob 5513 BROEK Vanaf €73,57
grijs
zwart
ProJob 5519 BROEK Vanaf €71,51
grijs
ProJob 5521 BROEK Vanaf €76,96
grijs
zwart
ProJob 5501 BROEK Vanaf €70,12
projob blauw
steengrijs
zwart
ProJob 5512 BROEK Vanaf €62,10
marine
zwart
ProJob 5506 broek Vanaf €62,10
steengrijs
ProJob 2501 BROEK Vanaf €43,75
khaki
marine
steengrijs
zwart
ProJob 2516 BROEK Vanaf €49,66
grijs
marine
zwart
ProJob 2517 BROEK Vanaf €53,66
marine
zwart

Voordelen van bedrukte lange werkbroeken

Onze lange werkbroeken zitten comfortabel en zijn gemaakt van kwalitatief materiaal, zoals polyester, katoen of polyamide. Bij ons kunt u elk gewenst design laten bedrukken op een werkbroek. Dit zorgt er voor dat uw bedrijfsnaam en/of logo straks overal gezien kan worden, dus een betere zichtbaarheid. Ook draagt het bij aan de naamsbekendheid van uw onderneming.
Als u of uw werknemers afspraken buiten de deur hebben, dan is het fijn als iedereen er professioneel uit ziet. Uw klanten zullen u meteen herkennen door de bedrukking op uw werkbroek.
Wij bieden lange werkbroeken aan voor zowel mannen als vrouwen, waardoor er voor iedereen wat tussen zit.


Verschillende soorten druktechnieken

Bij YourStyle Promotions kunt u kiezen uit verschillende bedrukkingen. Niet alleen qua logo, tekst of afbeelding, maar ook de manier waarop het bedrukt wordt. Bij elk product is er een mogelijkheid voor bedrukking, borduring of geen bedrukking. Bij een borduring met tekst wordt de prijs berekend aan de hand van het aantal letters. Indien u een geborduurd logo kiest, zal het bedrag gebaseerd zijn op het aantal vierkante centimeters. Dit geldt niet voor bedrukte werkbroeken. Hierbij is het enkel belangrijk om aan te geven uit hoeveel kleuren het logo bestaat.
Heeft u haast met uw bestelling? Neemt u in dat geval contact met ons op, zodat wij de mogelijkheden met u kunnen bespreken.