Prijs
Doelgroep
Materiaal

Korte werkbroeken

Bent u voor uw personeel op zoek naar korte werkbroeken? Bekijk dan eens het uiteenlopende assortiment van YourStyle Promotions. In het assortiment vindt u comfortabele werkbroeken voor uw werknemers. De zomers in Nederland zijn moeilijk te voorspellen. Als het warm is kan het ook echt warm zijn. Wanneer uw personeel veelal buiten werkzaamheden uitvoert kan het erg warm worden in een lange broek. Een korte werkbroek zorgt er voor dat uw personeel ook in de zomer goed hun werk kan doen.

Een werkbroek laten bedrukken

Om de werkkleding helemaal af te maken kunt u de werkbroek laten bedrukken met uw eigen bedrijfslogo, slogan of andere afbeelding. Een bedrukking zorgt er voor dat u als bedrijf zijnde herkenbaar bent. Wanneer uw werknemers vaak buiten het bedrijf werkzaamheden uitvoeren draagt een bedrukt kledingstuk ook bij aan de naamsbekendheid van uw onderneming.

De mogelijkheden van YourStyle Promotions

Bij YourStyle Promotions heeft u veel keuze. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor broeken met zakken, driekwartwerkbroeken of een korte werkbroek met opvallende kleuren. Een broek met opvallende kleuren en reflecterende banden zorgen voor extra veiligheid tijdens bijvoorbeeld wegwerkzaamheden. Op die manier is uw personeel extra zichtbaar en worden ze sneller gezien door voorbijkomend verkeer. 

Bedrukken of borduren

De meeste producten van YourStyle Promotions zijn tevens zonder bedrukking te bestellen. Wanneer u wel graag een logo of andere afbeelding wil laten plaatsen op de korte werkbroeken, kunt u kiezen tussen het bedrukken of borduren van deze afbeelding.

Als u kiest voor het bedrukken van kleding wordt dit gedaan door één van de drie technieken die worden gebruikt in de eigen textieldrukkerij van YourStyle Promotions. Dit zijn de zeefdruk, de transferdruk en de zeefdruktransfers. Op basis van uw bestelling wordt voor een techniek gekozen. Als u een logo met meer dan 4 kleuren wil laten plaatsen kunt u contact opnemen voor de prijzen.