Werkbroeken

YourStyle Promotions heeft een breed assortiment aan diverse werkbroeken voor zowel mannen als vrouwen. Voor elke branche is er een werkbroek beschikbaar, zo hebben we bijvoorbeeld een reflecterende broek die zeer geschikt is voor een verkeersleider. De werkbroeken zijn verkrijgbaar in verschillende formaten namelijk: lang, kort of driekwart. Op deze manier kan uw personeel afwisselen in de zomer en in de winter. Het is zeer belangrijk om een kwalitatieve werkbroek te dragen, die u kan beschermen tegen ongelukken en de kou. Ook zijn er lange werkbroeken voor in de winter beschikbaar. De werkbroeken komen in verschillende maten en kleuren op deze manier kunt u voor elke werknemer de juiste broek bestellen. Ten slotte, zijn de werkbroeken bij YourStyle Promotions erg voordelig bij een grote bestelling wordt de prijs berekend op basis van staffelkortingen zo heeft u altijd een goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Voordelen van bedrukte werkbroek

Er zitten een aantal voordelen aan het bedrukken of borduren van het bedrijfslogo op de werkbroek. Ten eerste, valt het bedrijfslogo op de kleding op in de omgeving van de werknemer. Dit resulteert uiteindelijk in meer naamsbekendheid. Ook wordt het bedrijfsimago versterkt en vergroot op deze manier. Ten tweede, zorgt een bedrukte werkbroek voor een professionele en representatieve uitstraling van uw werknemers. Ten derde, vergroot het ook het gevoel van eenheid en gelijkheid onder de werknemers, doordat iedereen dezelfde werkkleding draagt.

 

Ruim assortiment aan werkkleding

Wilt u een complete werkoutfit samenstellen voor uw werknemers dan kunt u terecht bij YourStyle Promotions. Naast werkbroeken hebben we een ruim assortiment aan andere bedrijfskleding zoals werkjassen, werkshirts, spijkerbroeken & polo’s en werkschoenen. Het is mogelijk om alle kleding te voorzien van een bedrijfslogo in de vorm van een bedrukking of borduring. Ook is alle kleding beschikbaar in meerdere kleuren en maten zodat er voor elk bedrijf en elke werknemer iets tussen zit.