YourStyle Promotions Bedrukte kleding voor groot en klein | YourStyle Promotions 9 10 9
335 beoordelingen

Wasvoorschrift

U dient de volgende wasvoorschriften in acht te nemen:


Wassen
U kunt de kleding wassen op 30-40 graden, samen met overeenkomstige kleuren. Voor een beter behoud van de kleuren en de opdruk adviseren wij u om de kleding binnenstebuiten te wassen.

Drogen
Kleding mag niet gedroogd worden in de wasdroger. Dit voor het behoud van de kleuren van de kleding en de slijtage van de bedrukking en borduring.

Artikelen met een bedrukking

Producten voorzien van een bedrukking kunnen gewoon op 40 graden gewassen worden. Geadviseerd wordt de producten voor het wassen binnenstebuiten te draaien.

Strijken
De producten mogen gestreken worden, echter wordt geadviseerd om binnenste buiten te strijken zodat de strijkbout niet op de opdruk komt. De opdruk mag NOOIT geraakt worden door de strijkijzer omdat de opdruk door de hitte dan aan de strijkbout kan blijven plakken.

Deze optie is alleen van toepassing als de locatie / zijde / grootte / aantal drukkleuren gelijk is aan het andere product.
Bestelt u bijvoorbeeld een sweater met een opdruk op de linkerborst en een t-shirt met opdruk groot op de rug dan moet u 'nee' selecteren
Een broek wordt anders bedrukt dan bovenkleding.