YourStyle Promotions Bedrukte kleding voor groot en klein | YourStyle Promotions 8.7 10 8.7
310 beoordelingen

Sweaters & Spencers bedrukken

1 tot 12 van 12 resultaten

Volwassen sweaters bedrukken


Sweaters bedrukken met de meest uiteenlopende prints; we zien het overal. Sweaters worden ingezet voor verschillende doeleinden. Voor sport, werk, vrije tijd, werkkleding, promotiekleding. Sweaters kunnen goed voorzien worden van een bedrukking of een borduring in de meest uiteenlopende varianten.

Er zijn verschillende soorten sweaters, denk aan; crewneck sweaters, set-in sweaters, hooded sweaters, zip sweaters, hooded sweaters, hooded zip sweaters of 1/4 zip sweaters. Met of zonder capuchon, met of zonder rits...

Binnen ons uitgebreide assortiment vindt u tal van sweaters die wij kunnen bedrukken met iedere gewenste creatie. Zo bent u zeker van een eindresultaat dat aan uw wensen voldoet. Wij leveren de sweaters, desgewenst bedrukt met uw logo / afbeelding, op korte termijn op het gewenste adres. Wilt u een groter aantal ontvangen? Vraag dan een vrijblijvende offerte op onze productpagina. De offerte ontvangt u geautomatiseerd in uw mail. Elke offerte wordt door een van onze medewerkers afzonderlijk nagekeken en desnoods wordt de prijs aangepast aan de door u opgegeven bedrukking of wensen.

Voor meer informatie of advies kunt u mailen naar info@yourstylepromotions.nl of
bellen naar 0418 – 511 642.
Deze optie is alleen van toepassing als de locatie / zijde / grootte / aantal drukkleuren gelijk is aan het andere product.
Bestelt u bijvoorbeeld een sweater met een opdruk op de linkerborst en een t-shirt met opdruk groot op de rug dan moet u 'nee' selecteren
Een broek wordt anders bedrukt dan bovenkleding.