YourStyle Promotions Bedrukte kleding voor groot en klein | YourStyle Promotions 8.7 10 8.7
310 beoordelingen

Polo bedrukken

1 tot 13 van 13 resultaten

Polo bedrukken

YourStyle Promotions is gespecialiseerd in het bedrukken van polo's. In ons uitgebreide assortiment vindt u polo's geschikt voor werk, vrije tijd, promotie of sport. Bent u op zoek naar een polo die niet in de webshop staat vermeld laat het ons weten. Wij gaan voor u op zoek en doen u alsnog een passende aanbieding toekomen.

Polo's zijn leverbaar in verschillende materiaalsoorten. Uni katoen of mix polo's.
De polo's zijn vervaardigd van 100% katoen of 65% polyester / 35% katoen.
De polo's zijn verkrijgbaar in modieuze kleuren en met korte of lange mouwen.

Bent u op zoek naar bedrukte of geborduurde polo's voor een bedrijf / club / vereniging / school of voor u zelf. YourStyle Promotions is uw partner voor bedrukte of geborduurde poloshirts. Wij staan garant voor een goede prijs- / kwaliteitverhouding.

U kunt makkelijk de prijs voor uw te bedrukken of borduren poloshirts aanvragen via onze website. Op de productpagina kunt u alle gegevens als maten, kleuren en gewenste bedrukking / borduring ingeven en uw offerte wordt direct voor u berekend. Als u akkoord gaat met de offferte kunt deze omzetten in een bestelling. U ontvangt dan een orderbevestiging en een digitale proefdruk voor akkoord. Wij verwerken uw bestelling met de grootste zorg en bezorgen deze op het door u gewenste adres.

Bent u op zoek naar een poloshirt die u niet kunt vinden op onze website, of heeft u andere vragen. Neemt u dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Telefoon: 0418-511642, e-mail: info@yourstylepromotions.nl
Deze optie is alleen van toepassing als de locatie / zijde / grootte / aantal drukkleuren gelijk is aan het andere product.
Bestelt u bijvoorbeeld een sweater met een opdruk op de linkerborst en een t-shirt met opdruk groot op de rug dan moet u 'nee' selecteren
Een broek wordt anders bedrukt dan bovenkleding.