YourStyle Promotions Bedrukte kleding voor groot en klein | YourStyle Promotions 8.7 10 8.7
310 beoordelingen
1 tot 17 van 17 resultaten

Jack / jas bedrukken voor volwassenen


Het bedrukken van een jas of jack is een kwaliteit die YourStyle Promotions u aan kan bieden tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Wij vinden het belangrijk dat al onze klanten optimaal tevreden zijn over onze producten en onze diensten. Dit betekent dan wij altijd zorgen voor een zeer gunstige prijs-kwaliteitverhouding voor het bedrukken van een jas of jack. Of het nu gaat om een trainingsjack, windbreaker, softshell jack, parka, winterjack of een bodywarmer. Onze bedrukkingstechnieken kunnen deze kwaliteit garanderen. Staat het product waar u naar op zoek bent niet in onze webshop, informeert u dan naar onze mogelijkheden, ons assortiment is zo ruim dat wij niet alle producten in de webshop kunnen tonen.

De jack of jas gevonden die u zoekt. Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Bij akkoord ontvangt u een digitale orderbevestiging en een proefdruk ter goedkeuring. U kunt de jacks per stuk afnemen maar ook in grote getalen voor bijvoorbeeld een bedrijf / club of vereniging of promotie- doeleinden.

Als u wilt genieten van een jack dat volledig bij u past, laat dan het bedrukken van de jack aan ons over. Na het bedrukken van het jack sturen wij uw bestelling op korte termijn naar het gewenste adres. U kunt uw bestelling bij uw opdrachtbevestiging betalen door middel van iDeal of een bankoverschrijving. Heeft u nog vragen? Bel dan naar 0418 – 511 642 of stuur een mail naar info@yourstylepromotions.nl. Wij zijn u graag van dienst.
Deze optie is alleen van toepassing als de locatie / zijde / grootte / aantal drukkleuren gelijk is aan het andere product.
Bestelt u bijvoorbeeld een sweater met een opdruk op de linkerborst en een t-shirt met opdruk groot op de rug dan moet u 'nee' selecteren
Een broek wordt anders bedrukt dan bovenkleding.