YourStyle Promotions Bedrukte kleding voor groot en klein | YourStyle Promotions 8.7 10 8.7
324 beoordelingen

Broeken bedrukken

1 tot 1 van 1 resultaten

Joggingbroeken / broeken voor volwassenen

Sportbroeken voor volwassenen bedrukken

Wilt u leuke broeken bestellen voor een sportgroep of voor u als particulier? Wij bieden u gegarandeerd de sportbroeken die het beste bij de betreffende (sport)groep passen. Of het nu gaat om een dames of een herenteam, u vindt binnen ons assortiment gegarandeerd broeken die goed bij de deelnemers past. Uiteraard lenen onze joggingbroeken zich ook goed als huispak / relaxpak.

Broeken met logo of afbeelding

YourStyle Promotions heeft zich gespecialiseerd in het bedrukken van kleding. Wij kunnen de broeken dan ook bedrukken met iedere gewenste creatie. Laat de broeken bijvoorbeeld voorzien van een clubnaam, een logo of een afbeelding. Uiteraard kunt u de broeken combineren met bijpassende hooded (zip) sweaters. Het bedrukken van een nummer op de broeken behoort ook tot de mogelijkheden.

Teamkleding voor volwassenen aantrekkelijk geprijsd

Voor broeken en sweaters tegen een betaalbare prijs gaat u naar YourStyle Promotions. Onze teamkleding is niet alleen zeer aantrekkelijk geprijsd, maar ook van optimale kwaliteit en duurzaamheid. U profiteert van een zeer gunstige prijs-kwaliteitverhouding. Heeft u nog vragen of interesse in een vrijblijvende offerte (bij grotere partijen)? Onze ervaren medewerkers helpen u uiteraard graag verder. U kunt bellen naar 0418 – 511 642 of een mail sturen naar info@yourstylepromotions.nl
Deze optie is alleen van toepassing als de locatie / zijde / grootte / aantal drukkleuren gelijk is aan het andere product.
Bestelt u bijvoorbeeld een sweater met een opdruk op de linkerborst en een t-shirt met opdruk groot op de rug dan moet u 'nee' selecteren
Een broek wordt anders bedrukt dan bovenkleding.