Verzenden en Retourneren

Verzending
Afhankelijk van het aantal artikelen van uw bestelling versturen wij dit in een envelop of in een pakket. De dag voorafgaand aan de verzending zullen wij u hiervan op de hoogte brengen zodat u hier rekening mee kunt houden. Betaalde orders worden binnen 5-7 werkdagen geleverd, zo ook vermeld in onze algemene voorwaarden.

Hieronder vindt u een tabel met de leveringstijden, nadat het pakket het vestigingsadres van YourStyle Promotions heeft verlaten. YourStyle Promotions kan hierover geen garanties geven.
Levering in aantal werkdagen NA verzending bij YourStyle Promotions:
Nederland 1-2 werkdagen
Europa 2-7 werkdagen
DHL komt van maandag tot en met vrijdag dagelijks de pakketten afhalen. DHL bezorgt van maandag tot en met vrijdag. Nadat de order ons magazijn heeft verlaten ontvangt u een track & trace code waarmee u de zending kunt volgen.

 

Spoedzending

Heeft u de bestelling met spoed nodig? Wij doen ons uiterste best om onze klanten zo snel mogelijk te helpen. Bel met onze klantenservice en vraag naar de mogelijkheden 0418 511 642.

 

Retourneren

 

Als u niet het juiste artikel heeft ontvangen of (onbedrukte) pasmonsters heeft besteld, dan kunt u de producten naar ons retourneren binnen 14 dagen ontvangst. Neem hiervoor contact op met de klantenservice via sales@yourstylepromotions.nl .Verzendkosten zijn voor rekening van de koper.

 

In onderstaande gevallen kunnen producten niet geretourneerd worden:

  • Indien het product gewassen of gedragen is.
  • Originele verpakking is niet meer aanwezig.
  • Alle producten die speciaal naar wens van de klant gemaakt worden ,ontvangen ter goedkeuring een digitale proefdruk. Deze producten vallen niet binnen de zichttermijn en kunnen derhalve niet worden geretourneerd tenzij  het product niet overeenkomt met de digitale proefdruk.

 

 

Retouradres

YourStyle Promotions

Handelsweg 3

5331 PS KERKDRIEL

info@yourstylepromotions.nl

0418 511 642