YourStyle Promotions Bedrukte kleding voor groot en klein | YourStyle Promotions 9 10 9
335 beoordelingen

Verzenden & retourneren

Verzending
Afhankelijk van het aantal artikelen van uw bestelling versturen wij dit in een envelop of in een pakket.
De dag voorafgaand aan de verzending zullen wij u hiervan op de hoogte brengen zodat u hier rekening mee kunt houden.
Betaalde orders worden binnen 5-7 werkdagen geleverd, zo ook vermeld in onze algemene voorwaarden.

Hieronder vindt u een tabel met de leveringstijden, nadat het pakket het vestigingsadres van YourStyle Promotions heeft verlaten. YourStyle Promotions kan hierover geen garanties geven.
Levering in aantal werkdagen NA verzending bij YourStyle Promotions:
Nederland 1-2 werkdagen
Europa 2-7 werkdagen
5 keer per week van maandag tot en met vrijdag komt DHL de pakketten bij ons afhalen. DHL bezorgt van maandag tot en met vrijdag. Deze vervoerder komt op een ander tijdstip dan de postbode met de reguliere brievenbuspost. Wanneer u niet thuis bent dan kan uw pakketje afgegeven worden bij de buren, u ontvangt hiervan een berichtje in uw brievenbus.
Kleine zendingen waar u 2,95 euro betaald, zullen worden verzonden met brievenbuspost. Deze zendingen zullen met 2-5 werkdagen worden geleverd. Deze zendingen zijn niet te traceren.

Retourneren:

Als de maat of de kleur van het onbedrukte artikel dat u hebt ontvangen niet goed is, dan kunt u het artikel altijd retourneren. Verzendkosten zijn voor eigen rekening. Bij het retour sturen van kleding die wij niet kunnen gebruiken in een vervolgorder rekenen wij 15% retournamekosten. U dient de retour altijd kenbaar aan ons te maken zodat wij u kunnen aangeven of het retourneren is toegestaan. Producten dienen in een doos of een enveloppe (in de originele verzendverpakking) retour gezonden te worden naar:
YourStyle Promotions
Handelsweg 3
5331 PS Kerkdriel
Bij uw verzending voegt u een brief met uw gegevens; uw naam, adres, bankrekeningnummer, bestelnummer, reden van retour en welke artikelen u terug wilt ontvangen.
Wij doen er alles aan om tevreden klanten te houden en een product in perfecte staat af te leveren. Mocht u onverhoopt toch niet tevreden zijn met uw bestelling dan kunt u de goederen binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling retourneren. U dient hierover van tevoren wel telefonisch of per e-mail contact te hebben gehad met onze klantenservice: info@yourstylepromotions.nl

Zodra wij uw retourzending in goede staat hebben ontvangen, zullen wij uw betaling (exclusief verzendkosten) binnen 5 werkdagen terugstorten op uw bankrekening.

Er kan niet geruild of geretourneerd worden indien:
• de goederen zijn voorzien van een bedrukking;
• de goederen gewassen of gedragen zijn;
• u zelf heeft getracht een gebrek te herstellen;
• de originele verpakking niet meer aanwezig is;
• eventuele gebruikinstructies niet opgevolgd zijn.
Deze optie is alleen van toepassing als de locatie / zijde / grootte / aantal drukkleuren gelijk is aan het andere product.
Bestelt u bijvoorbeeld een sweater met een opdruk op de linkerborst en een t-shirt met opdruk groot op de rug dan moet u 'nee' selecteren
Een broek wordt anders bedrukt dan bovenkleding.