Prijs
Doelgroep
Materiaal

Veiligheidshesjes

Tijdens het uitvoeren van fysieke werkzaamheden staat veiligheid voorop. Bent u regelmatig aan het werk langs een drukke weg of op een andere plek waar u gepasseerd wordt door veel verkeer? Zorg er dan voor dat u op elk moment goed zichtbaar bent. Met een veiligheidshesje zorgt u er voor dat u opvalt en voorbijgangers u goed kunnen zien. YourStyle Promotions heeft een gevarieerd aanbod aan veiligheidshesjes. Het is tevens mogelijk om een veiligheidshesje te laten bedrukken met een afbeelding, naam of logo. Zo bent u ook als bedrijf herkenbaar tijdens bijvoorbeeld evenementen.

Mogelijkheden bij YourStyle Promotions

Naast veiligheidshesjes heeft YourStyle Promotions ook een groot aanbod aan andere werkkleding zoals brandvertragende kleding en veiligheidsjassen. Op die manier is het mogelijk om een hele werk outfit samen te stellen. YourStyle Promotions beschikt over verschillende kleuren veiligheidshesjes. Wanneer u de keuze heeft gemaakt tussen een veiligheidshesje heeft u de mogelijkheid om deze te laten bedrukken of borduren. Als u voor een bedrukking kiest wordt de prijs berekend op basis van het aantal kleuren. Wanneer u op de voorkant een tekst wil laten bedrukken en op de achterkant een logo is dit ook mogelijk. Op beide zijde kunnen meerdere bedrukkingen worden geplaatst. Bij een borduring wordt de prijs berekend op basis van het aantal letters of het aantal cm².


Prijs-kwaliteitverhouding

YourStyle Promotions beschikt over een eigen textieldrukkerij. Dit heeft als grote voordeel dat de lijnen kort zijn en er snel geschakeld kan worden. Op deze manier kan de kwaliteit van de kleding worden gewaarborgd en worden de veiligheidshesjes binnen 5 tot 7 dagen al bij u thuis afgeleverd.


Contact opnemen

Wanneer u de hesjes eerder nodig heeft of als u het product niet kan vinden in het assortiment kunt u een e-mail sturen: info@yourstylepromotions.nl of telefonisch contact opnemen via: 0418-511642.