Prijs
Doelgroep
Materiaal

Reflecterende sweaters

Als u of uw werknemers vaak buiten werken, dan is veiligheid natuurlijk erg belangrijk. Vooral voor de harde werkers die langs het spoor en/of snelwegen aanwezig zijn. Hetzelfde geldt ook voor mensen in de bouw. Om veilig te kunnen werken in de buitenlucht zijn bijvoorbeeld werkschoenen en werkjassen erg fijn. Maar heeft u ook al gedacht aan reflecterende sweaters? Bij YourStyle Promotions kunt u reflecterende sweaters geheel naar wens laten bedrukken of borduren.

Voordelen van bedrukte reflecterende sweater

Het personaliseren van de reflecterende sweater heeft meerdere voordelen. Niet alleen voor u of uw werknemers, maar ook voor het bedrijf. Het is namelijk mogelijk om een logo, tekst of afbeelding te laten bedrukken op een sweater. Op deze manier zullen veel mensen uw bedrijfsnaam of logo zien wat de naamsbekendheid ook weer vergroot. Daarnaast is een sweater ook nog eens tijdloos. Zo kunt u hier jarenlang gebruik van maken zonder dat het een saaie en simpele sweater is.

 

Soorten reflecterende sweater

Wij bieden u diverse reflecterende sweater aan, zowel voor dames als heren. Zo kunt u kiezen uit 2 verschillende kleuren, oranje en geel. Aangezien niet iedereen dezelfde lichaamsbouw heeft, hebben wij daar ook aan gedacht. U heeft namelijk keuze uit verschillende maten, van maat S tot en met maat 3XL. Daarnaast bieden wij u diverse merken aan waar u uit kunt kiezen. De meeste reflecterende sweaters bevatten verstelbare klittenbandsluiting en hebben een gestikte striping.

 

Reflecterende sweater bedrukken

Het bedrukken van een sweater hebben wij erg simpel voor u gedaan. Bij elk product geeft u als eerst aan welke kleur u wilt. De volgende stap is de maten en aantallen invoeren. Hoe meer u bestelt, hoe mooier het totaalbedrag wordt. U kunt kiezen voor een borduring of bedrukking. De positie van de opdruk bepaalt u in de laatste stap. Het is mogelijk om meerdere posities aan te geven, zoals de voorzijde, achterzijde of op de borst.