Prijs
Doelgroep
Materiaal
Pasvorm

Reflecterende shirts

Bent u op zoek naar reflecterende shirts om uw dagelijkse werkzaamheden veilig uit te kunnen voeren? Dan bent u bij YourStyle Promotions op het juiste adres. Wij bieden u diverse reflecterende shirts in verschillende maten, pasvormen, kleuren en pasvormen. Het is mogelijk om alle reflecterende t-shirts te laten bedrukken door ons.

De voordelen van reflecterende shirts bedrukken

Mocht u of uw werknemers veel buiten werken, dan is bedrukte werkkleding een perfecte oplossing. U heeft namelijk diverse opties omtrent het bedrukken, want u heeft de mogelijkheid om een logo, tekst, slogan of afbeelding te laten drukken. Op deze manier zorgt u ervoor dat u en uw collega’s er altijd professioneel uit zien. Daarnaast vergroot het ook de naamsbekendheid van het bedrijf, zowel tijdens werktijden als aan het einde van uw dag als u richting huis fietst. Daarbij bent u zelfs op de fiets zichtbaar voor tegenliggers.
Een reflecterend shirt is niet alleen ideaal om extra reclame te maken voor uw bedrijf, maar natuurlijk ook voor uw eigen veiligheid. Dit komt goed van pas als u bijvoorbeeld langs het spoor, snelwegen of drukke plekken met veel verkeer werkt.


Verschillende soorten reflecterende shirts

De reflecterende shirts die wij in ons assortiment hebben, zijn van uitstekende kwaliteit. U kunt kiezen uit polyester en katoen. Alle reflecterende tshirts hebben een ademend en vochtregulerend functie. Zo voorkomt u dat u in de zomer snel zweet en zal uw shirt het vocht opnemen. De meeste artikelen op deze pagina hebben een UPF (Ultraviolet Protection Factor) van 50+. Dit is de hoogste factor en betekent dat uw reflecterend shirt UV-stralingen blokkeert.
De reflecterende shirts hebben horizontale en verticale reflectiestrepen. Wilt u liever een reflecterend shirt zonder strepen? Deze hebben wij ook, zoals een fluorescerende polo met een kraag of een tricot met een ronde hals. Verder bieden wij u ook verschillende soorten reflecterende sweatshirts met lange mouwen. Deze zijn zeer geschikt tijdens koude dagen.