Prijs
Doelgroep
Materiaal

Reflecterende overalls

Het dragen van een reflecterende veiligheidsoverall dragen bieden u en uw medewerkers een veilig gevoel. Bij meerdere beroepen zijn overalls een standaard kledingstuk die vaak gedragen wordt. Of u actief bent in de chemische industrie, een loodgieter of schilder bent, een overall is niet meer weg te denken. Een overall biedt bescherming aan je eigen kleding, tegen vuil en schade. YourStyle Promotions heeft een breed assortiment en u kunt verschillende soorten overalls vinden. Daarnaast is het mogelijk om alle overalls te laten bedrukken met een logo, tekst, slogan of afbeelding. Voor zowel heren als dames bieden wij de perfecte overall.

Wij bieden u verschillende soorten reflecterende overalls aan. Zo vindt u op deze pagina overalls met lange of korte mouwen en in verschillende kleuren, zoals felgeel en oranje. Onze reflecterende veiligheidsoveralls zijn ademend, wind- en waterdicht. Het fijne aan onze reflecterende overalls is dat ze voorzien zijn van meerdere zakken om uw werk te vergemakkelijken.

Wat zijn de voordelen voor het bedrukken van een reflecterende overall?
Het bedrukken van een veiligheidsoverall brengt veel voordelen met zich mee. U kunt namelijk kiezen voor diverse bedrukkingen, zoals uw bedrijfsnaam in combinatie met uw bedrijfslogo. Op deze manier zorgt u er voor dat u en uw medewerkers er professioneel uit zien en zijn ze snel te herkennen. Hierdoor zullen u en uw collega’s een gevoel van saamhorigheid en gelijkheid krijgen. Als uw dagelijkse werkzaamheden buiten de deur of kantoor zijn, dan is een bedrukking met uw bedrijfslogo ideaal. Zo creëert u naamsbekendheid waar u ook heen gaat.
Doordat onze overalls een reflecterende eigenschap hebben, bent u er zeker van dat u overal gezien wordt. Of u langs drukke snelwegen werkt of in de bouw, uw overall zorgt voor extra veiligheid!


Diverse bedrukkingsmogelijkheden
Bij het kiezen van een bedrukking heeft u meerdere opties, zoals bedrukking en borduring. Bij beide opdrukken geeft u de positie van uw ontwerp, bijvoorbeeld op de voorzijde of achterzijde. Ook dient u te kiezen uit hoeveel verschillende kleuren uw bedrukking bestaat.