Prijs
Doelgroep
Materiaal
Veiligheid

Reflecterende jassen

Bent u op zoek naar reflecterende jassen die u kunt laten bedrukken? Dan bent u bij YourStyle Promotions aan het juiste adres. Wij hebben een groot assortiment aan reflecterende jassen die voor vrijwel iedere situatie geschikt zijn. Van warme, waterafstotende jassen voor in barre weersomstandigheden tot luchtige jassen voor in de zomer. Door de jassen te voorzien van een bedrukking kunt u uw logo of tekst in het zicht brengen bij een hoop voorbijgangers.

Groot assortiment reflecterende jassen

Een reflecterende jas is een goed middel om uw personeel te laten opvallen. Zeker bij gevaarlijke situaties op of langs de weg is opvallende kleding erg belangrijk. Naast reflecterende jassen is er nog meer veiligheidskleding. De jassen zijn er in veel verschillende soorten en maten. Allemaal zijn ze voorzien van goed zichtbare kleurstellingen en reflecterende strepen, waardoor u ook in het donker opvalt. De meeste veiligheidsjassen zijn gemaakt van polyester of katoen. Deze materialen stoten water af en houden ook de wind goed buiten.

 

Reflecterende jas bedrukken bij YourStyle Promotions

Bij YourStyle Promotions kunt u werkjassen gelijk laten bedrukken bij aanschaf. De bedrukking van reflecterende jassen kan doormiddel van verschillende technieken. YourStyle Promotions maakt hiervoor gebruik van de volgende technieken: zeefdruk, transferdruk of zeefdruktransfers. Meer informatie over de druktechnieken kunt u vinden bij onze werkwijze. Het is ook mogelijk om werkjassen te borduren. YourStyle Promotions doet dit in haar eigen textieldrukkerij, waardoor een hoge kwaliteit bedrukking gegarandeerd kan worden. Ook kan uw bestelling daardoor snel worden verzonden.

Vraag vandaag nog een online prijsberekening aan en bestel vervolgens de jassen met reflectie voorzien van een bedrukking. Wij gaan dan voor u aan de slag en binnen enkele dagen ontvangt u de bestelling.