Veiligheidskleding

Veiligheid is erg belangrijk in elk bedrijf. Tijdens fysiek werk is het belangrijk dat uw personeel veilig hun werk kan doen. Veiligheidskleding beschermt uw personeel wanneer er een onverwachte situatie ontstaat. Dit komt vaker voor dan u denkt. Tevens is het voor uw bedrijf van belang dat u herkent wordt en naamsbekendheid opbouwt. Bij YourStyle Promotions kunt u veiligheidskleding laten bedrukken zodat uw personeel veilig hun werk kan doen!

Waarom veiligheidskleding laten bedrukken

Wanneer u er voor kiest om uw veiligheidskleding bij YourStyle Promotions te bestellen heeft u de keuze om deze ook gelijk te laten bedrukken met uw naam, logo, afbeelding of slogan. Op die manier is uw bedrijf altijd zichtbaar. Wanneer uw werknemers voornamelijk buiten werken, zullen deze wellicht potentiële klanten tegenkomen tijdens werkzaamheden. Wanneer u herkenbaar bent, komt deze groep constant in aanmerking met uw logo en bedrijf. Op die manier werft u indirect klanten tijdens werkzaamheden. Naast dat bedrukte kleding bijdraagt aan de naamsbekendheid, zorgt het bedrukken van bedrijfskleding er ook voor dat uw personeel een representatieve en professionele uitstraling heeft.

 

De mogelijkheden bij YourStyle Promotions

 

Als u er voor kiest om veiligheidskleding te laten bedrukken bij YourStyle Promotions heeft u de keuze uit een groot aanbod kleding. Niet alleen veiligheidsvesten, reflecterende jassen en broeken maar ook veiligheidsschoenen zijn te verkrijgen bij YourStyle Promotions. Elk kledingstuk is op zijn eigen manier veilig gemaakt. Zo zijn enkele kledingstukken brandvertragend, waterdicht of reflecterend. Een deel van de veiligheidsbroeken is bijvoorbeeld onder andere uitgerust met een kniezak. Wanneer u de gewenste veiligheidskleding heeft uitgekozen, is de volgende stap het selecteren van de gewenste bedrukking. Het merendeel van het assortiment van YourStyle Promotions is ook onbedrukt te bestellen. Dit kunt u aangeven tijdens het bestellen. Net als dat u aan dient te geven of u het product bedrukt of geborduurd wilt hebben. Na het selecteren van deze optie krijgt u de keuze om de kleur van het product te selecteren. Afhankelijk van het product zijn er vele mogelijkheden betreft de kleuren van de veiligheidskleding. Vervolgens kiest u de gewenste maat en het aantal producten dat u wilt bestellen. Bij YourStyle Promotions is het mogelijk om kleine bestellingen te doen. Wanneer u er voor heeft gekozen om het product te laten bedrukken of borduren kiest u als laatst de positie van de opdruk. De positie is tevens afhankelijk van het soort product dat u wilt bestellen. Bij bovenkleding kunt u de opdruk laten plaatsen op de borst, de voor- of achterzijde of op de linker- of rechtermouw. Wanneer u de opdruk op een andere plek wenst te hebben, kunt u YourStyle Promotions altijd contacten voor de mogelijkheden.

 

Prijs/kwaliteit-verhouding

 

Wanneer het om veiligheidskleding gaat, is het van belang dat deze kleding van goede kwaliteit gemaakt is. Het aanbod bestaat uit werkkleding van goede kwaliteit met een lange levensduur. Op deze manier gaat de kleding lang mee en is het bestendigd tegen een stootje. YourStyle Promotions beschikt over een eigen textieldrukkerij. Hiermee kan de kwaliteit gewaarborgd worden. Een ander voordeel is dat u de bestelde kleding snel in huis zult hebben. Wanneer uw order is afgerekend, wordt uw bestelling binnen 5 tot 7 werkdagen op het desgewenste adres aangeboden.