YourStyle Promotions Bedrukte kleding voor groot en klein | YourStyle Promotions 9 10 9
335 beoordelingen

Sporttas bedrukken

1 tot 3 van 3 resultaten

Sporttassen bedrukken

Wilt u sportieve tassen bestellen voor uw club of vereniging of voor een individu? Of het nu gaat om een jongens- of meidenteam of om een gemengde schoolgroep, u vindt binnen ons assortiment gegarandeerd tassen die goed bij de deelnemers passen.

Wij kunnen de sporttas voorzien van een clubnaam, een logo of een afbeelding. Aangevuld met bijvoorbeeld de naam van de speler.
Bent u op zoek naar grotere aantallen bedrukte sporttassen. Vult u dan het offerteformulier in en ontvang de offerte binnen enkele ogenblikken in uw mailbox. Of bent u op zoek naar een speciaal formaat sporttas neemt u dan contact met ons op. Mogelijk kunnen wij dit product wel leveren, maar kunt u deze niet terugvinden op onze website.

Voor bedrukte sporttassen tegen een betaalbare prijs gaat u naar YourStyle Promotions. Onze sporttassen zijn niet alleen zeer aantrekkelijk geprijsd, maar ook van optimale kwaliteit en duurzaamheid. U zult dan ook lang plezier hebben van de sporttas, terwijl u profiteert van een zeer gunstige prijs-kwaliteitverhouding. Heeft u nog vragen of interesse in een vrijblijvende offerte (bij grotere partijen)? Onze ervaren medewerkers helpen u uiteraard graag verder. U kunt bellen naar 0418 – 511 642 of een mail sturen naar info@yourstylepromotions.nl.
Deze optie is alleen van toepassing als de locatie / zijde / grootte / aantal drukkleuren gelijk is aan het andere product.
Bestelt u bijvoorbeeld een sweater met een opdruk op de linkerborst en een t-shirt met opdruk groot op de rug dan moet u 'nee' selecteren
Een broek wordt anders bedrukt dan bovenkleding.