YourStyle Promotions Bedrukte kleding voor groot en klein | YourStyle Promotions 9 10 9
335 beoordelingen

Hesjes bedrukken

1 tot 8 van 8 resultaten
Bedrukte hesjes / overgooiers

Bent u op zoek naar bedrukte hesjes of overgooiers voor volwassenen? Of bent u juist op zoek naar hesjes voor een sporttraining? YourStyle Promotions is professional in het bedrukken van kinderkleding, maar heeft de volwassen collectie toegevoegd om u een compleet pakket te kunnen bieden. Wij kunnen de hesjes geheel naar uw wens bedrukken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de naam of het logo van een bedrijf / vereniging of school.

Bent u op zoek naar hesjes of overgooiers in verschillende maatvoeringen, ook dan bent u bij YourStyle Promotions aan het juiste adres. YourStyle Promotions kan namelijk de hesjes of overgooiers in drie verschillende designs speciaal laten produceren, in tal van verschillende kleuren, met een fullcolour opdruk. De levertijd van deze hesjes bedraagt dan ongeveer 4 weken. De prijs voor deze hesjes wordt speciaal op maat gemaakt, afhankelijk van de aantallen, maten, kleuren en opdruk. Heeft u interesse in deze special hesjes, neemt u dan per mail contact met ons op: info@yourstylepromotions.nl of telefonisch: 0418-511642. Onze medewerkers staan u graag te woord om voor u de speciale prijs van uw set overgooiers te maken.

Bij akkoord van uw offerte ontvangt u van ons een digitale orderbevestiging en krijgt u een digitale drukproef voor de bedrukte hesjes ter beoordeling. Bij goedkeuring gaan wij er direct mee aan de slag.
Bestel uw hesjes bijvoorbeeld met naam of logo bij YourStyle Promotions en u profiteert gegarandeerd van de meest gunstige prijs-kwaliteitverhouding van de hesjes. Wilt u meer weten? Bel dan naar 0418 – 511 642 of mail naar info@yourstylepromotions.nl. Wij zijn u graag van dienst.
Deze optie is alleen van toepassing als de locatie / zijde / grootte / aantal drukkleuren gelijk is aan het andere product.
Bestelt u bijvoorbeeld een sweater met een opdruk op de linkerborst en een t-shirt met opdruk groot op de rug dan moet u 'nee' selecteren
Een broek wordt anders bedrukt dan bovenkleding.