Prijs
Categorie
Doelgroep

Wielrenkleding

Bij YourStyle Promotions vindt u een breed assortiment aan sportkleding. Sportshirts, sportbroeken, sportjassen, trainingspakken, sporttassen, hardloopkleding en wielrenkleding behoren allemaal tot het assortiment. Als u op zoek bent naar heren of dames wielrenkleding met bedrukking bent u bij YourStyle Promotions aan het juiste adres. Van een short tot handschoenen en wielrenbroek. Bij YourStyle Promotions vindt u het allemaal.

Bij YourStyle Promotions laat u de kledingstukken borduren of bedrukken met de naam, afbeelding of logo van een organisatie of sportvereniging. Op die manier bent u als organisatie of vereniging herkenbaar voor de omgeving en zorgt u tegelijkertijd voor meer naamsbekendheid.

Uiteenlopend assortiment van YourStyle Promotions

Naast bedrukte wielrenkleding is het bij YourStyle Promotions ook mogelijk om andere kledingstukken te laten bedrukken. Kinderkleding, werkkleding en casual kledingstukken behoren allemaal tot de opties. Wielrenkleding is bij YourStyle Promotions te verkrijgen in verschillende modellen. Wanneer u het juiste kledingstuk heeft geselecteerd kiest u de kleur en maat. Vervolgens maakt u de keuze tussen een bedrukking of borduring. Hierbij kunt u zelf de drukpositie bepalen.

 

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Bij YourStyle Promotions wordt de kleding in de eigen textieldrukkerij bedrukt. Dit maakt het mogelijk om de kwaliteit van de kleding te waarborgen en de producten te verkopen voor een goede prijs. Daarnaast heeft een eigen textieldrukkerij ook als voordeel dat er veel mogelijkheden zijn. Wanneer u een gewenst product niet kan vinden tussen het assortiment of als u een ander verzoek heeft, kunt u contact met ons opnemen. Dan kijken we samen naar een oplossing.

 

Snelle levering bij YourStyle Promotions

Doordat YourStyle Promotions niet afhankelijk is van een externe drukkerij kan de wielrenkleding met bedrukking op korte termijn worden verzonden. Betaalde orders worden in 5 tot 7 werkdagen bij u thuis afgeleverd. De bedrukte kledingstukken heeft u op deze manier dus snel in huis!