Prijs
Doelgroep
Materiaal

Trainingspakken

Bent u al enige tijd op zoek naar een comfortabel trainingspak, maar kunt u geen geschikt pak vinden? Dan bent u bij YourStyle Promotions aan het juiste adres. Bij YourStyle Promotions kunt u namelijk alle artikelen naar wens laten bedrukken of borduren. Op die manier personaliseer je jouw eigen trainingspak. Naast het feit dat je een trainingspak casual kan dragen voorzien wij ook veel (sport)verenigingen en scholen met bedrukte of geborduurde trainingspakken. Op die manier ben je als organisatie of vereniging herkenbaar voor je omgeving.

Er werden geen producten gevonden...

Veel keuze in trainingspakken

Op onze website kunt u terecht voor verschillende soorten kleding. Van casual kleding tot sportkleding. Wij bieden u trainingspakken voor mannen en vrouwen in verschillende maten en kleuren. Voor ieder wat wils dus. Bij elk product staat er beschreven uit wat voor kleuren u kunt kiezen. De trainingspakken zijn verkrijgbaar in meer dan 3 kleuren. Daarnaast beschikken wij over maat XS t/m XL. De trainingspakken zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en hebben een modieuze pasvorm, waardoor u het pak met plezier zult dragen.
 

Mogelijkheden voor het bedrukken

Het voordeel aan het bedrukken van trainingspakken, is dat u het volledig naar wens kunt personaliseren. Hierbij kunt u denken aan een tekst, afbeelding of logo die u op het pak kan plaatsen. De positie van de opdruk geeft u aan bij het bestellen. U kunt bij het jasje kiezen voor een opdruk op de schouders, rug of mouwen. Het logo of de tekst kunt u uploaden of invullen tijdens de bestelling. Bij het borduren van een trainingspak is het ook mogelijk om een logo en/of tekst te kiezen en bepaalt u zelf de grootte en positie.


Verzending

Bij een grote bestelling wordt deze in een pakket verzonden. Wanneer het mogelijk is zal u het product ontvangen in een enveloppe. Wanneer de order is betaald ontvangt u binnen 5-7 uw bestelde product.