Prijs
Doelgroep
Materiaal

Sweatshirts

Bent u op zoek naar nieuwe sportkleding en is het tevens belangrijk dat de kleding comfortabel zit? Kies dan voor een sport sweatshirt  van YourStyle Promotions. Door de fijne en ademende stof zitten de shirts erg fijn waardoor ze zeer geschikt zijn als sportkleding. Om het vest helemaal af te maken en om er voor te zorgen dat u als sportclub herkenbaar bent kunt u het logo, slogan of een andere afbeelding van laten borduren op het shirt. Een logo op een sweatshirt zorgt voor een professionele uitstraling.

De mogelijkheden bij YourStyle Promotions

Bij YourStyle Promotions heeft u de keuze uit een groot aanbod sweatshirts in verschillende kleuren. De meeste producten zijn tevens zonder borduring te bestellen. Als u kiest voor een borduring kunt u zelf de positie van de borduring kiezen. Is dit op de borst, arm, rug of mouw? Tevens is het mogelijk om meerdere bedrukkingen te laten plaatsen.

Wanneer u opzoek bent naar een product dat niet in het assortiment te vinden is of als u een borduring wil laten plaatsen dat niet standaard mogelijk is kunt u contact opnemen voor de mogelijkheden.

 

De kwaliteit van de sweatshirts

Als u kiest voor een artikel van YourStyle Promotions bent u verzekerd van goede kwaliteit bedrijfskleding. Door de eigen textieldrukkerij zijn de lijnen kort en kan er snel geschakeld worden. Op die manier wordt de kwaliteit van de kleding en borduring gewaarborgd. Dit zorgt er tevens voor dat er veel mogelijk is bij YourStyle Promotions.

 

Een snelle levering 

Een sport sweatshirt bedrukken bij YourStyle Promotions gaat erg eenvoudig. Nadat u alle benodigde informatie hebt ingevuld wordt uw artikel bedrukt en ontvangt u het product binnen 5 tot 7 werkdagen. Het versturen van artikelen met spoed behoort ook tot de mogelijkheden. Als u de artikelen eerder nodig heeft kunt u contact opnemen.