Prijs

Sporttassen

Bent u een actieve sporter of wilt u een sporttoernooi organiseren voor uw bedrijf of team? Dan bent u bij ons op het juiste adres. U kunt bij ons niet alleen terecht voor het bedrukken van werkkleding en sportkleding, maar ook de accessoires in de categorie Sport. Het personaliseren van sporttassen voor een team kan heel eenvoudig bij YourStyle Promotions.

Toegevoegde waarde van bedrukte sporttassen

Het bedrukken van accessoires brengt veel voordelen met zich mee. U kunt namelijk uw bedrijfsnaam, logo en/of tekst op de sporttassen bedrukken. Voor een sportevenement is het een perfecte gelegenheid om uw bedrijf te promoten en onder de aandacht te brengen. Daarnaast zal het gehele team dezelfde tas dragen. Dit zorgt voor saamhorigheid – net wat een team nodig heeft voor een belangrijke wedstrijd.
Een ander voordeel is dat een bedrukte sporttas altijd gebruikt kan worden, ook in uw vrije tijd als u naar de sportschool gaat. Op deze manier zien mensen uw bedrijfslogo of naam vaker en dit zorgt voor een grotere naamsbekendheid.

YourStyle Promotions biedt u een ruim assortiment aan sporttassen met bedrukking. Zo vindt u hier multifunctionele  weekendtassen, een sport/reistas met meerdere buitenvakken en tassen die gebruikt kunnen worden als sporttas en rugtas. Al onze sporttassen zijn gemaakt van polyester en zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren.Onbedrukt, bedrukking of borduring

Bij ons is het mogelijk om uw eigen ontwerp te maken op een sporttas. Eerst kiest u de kleur, maat en aantallen. Vervolgens krijgt u diverse opties te zien, namelijk onbedrukt, bedrukking of borduring. De laatst genoemde opdruk kan overigens niet voor alle tassen geselecteerd worden. Dit is afhankelijk van het materiaal van de sporttas. Na het kiezen van een opdruk geeft u aan of u kiest voor een logo, tekst of afbeelding. De positie van uw ontwerp kan op verschillende plekken afgedrukt worden, zoals enkel op de voorkant of achterkant.