Prijs
Categorie
Doelgroep
Materiaal

Sportjassen

Bent u op zoek naar sportkleding voor uzelf of iemand anders? YourStyle Promotions heeft een breed assortiment aan sportkleding, werkkleding en casual kleding. Het voordeel aan kleding bestellen bij YourStyle Promotions is dat het mogelijk is om de kleding per stuk af te nemen. Tevens is door het grote assortiment voor iedereen een geschikt kledingstuk in de juiste kleur en maat te verkrijgen.

YourStyle Promotions is gespecialiseerd in het bedrukken en borduren van kleding. De meeste sportkleding is ook onbedrukt te bestellen. Niet alleen voor uzelf is een bedrukte sportjas een onmisbaar kledingstuk, het is tevens een erg leuk cadeau om te geven aan een sportmaatje.

Mogelijkheden sportjas bedrukken

Wanneer u een sportjas heeft uitgezocht kiest u de kleur en de maat van de jas. Vervolgens heeft u de keuze tussen een opdruk, borduring of geen opdruk. U kunt de opdruk plaatsen op de mouw, borst, rug of op een andere plek. Op die manier kunt u de jas helemaal naar wens maken.

 

Snelle levering en kwaliteit

YourStyle Promotions heeft een eigen textieldrukkerij. Dit heeft vele voordelen, twee daarvan zijn de hoge kwaliteit van de producten en de snelle levering. Doordat de lijnen kort zijn kan de kwaliteit continu gecontroleerd worden en kan er snel geschakeld worden. Orders die betaald zijn, worden binnen 5 tot 7 werkdagen bij u afgeleverd. De artikelen worden door DHL of Post.nl bij u thuis bezorgd.

 

Borduren of bedrukken

Als u een logo, naam of afbeelding op de sportjas wil laten bedrukken kiest u tussen borduren of bedrukken. Na het invullen van de gegevens krijg u direct de prijzen te zien en zal u een offerte ontvangen in uw mailbox.

Voor het bedrukken van de sportjassen gebruikt YourStyle Promotions verschillende technieken. Bij een kleine afname van 1 tot 10 stuks wordt transferdruk gebruikt. Een hittepers drukt hierbij folie op de kleding. Bij 10 artikelen of meer wordt de zeefdruk gebruikt. Bij deze techniek wordt inkt op de sportjassen gedrukt en vervolgens gedroogd. Bij kledingstukken waarvan de opdruk meerdere kleuren bevat wordt de zeefdruktransfer gebruikt. Dit is een combinatie van transfer- en zeefdruk. 

 

Contact

Klanttevredenheid staat bij ons centraal. Kunt u een product niet vinden in de webshop of heeft u vragen over één van onze artikelen? Neem dan gerust contact met ons op via 0418 – 511 642 of stuur een e-mail naar info@yourstylepromotions.nl.