Prijs
Doelgroep
Materiaal

Sporthesjes

Sporthesjes worden gebruikt tijdens trainingen van verschillende teamsporten zoals flagfootbal, voetbal en hockey. Door de spelers een sporthesje te laten dragen, kan je ze makkelijk herkennen op het veld. De hesjes kunnen ook gebruikt worden om de spelers in groepen te verdelen.  Tevens zijn de sporthesjes ook zeer geschikt om als promotiemateriaal te dienen zeker als er een clublogo of het logo van een sponsor erop staat. Bent u op zoek naar sporthesjes en wilt u ze laten personaliseren voor de club? YourStyle Promotion beschikt over diverse sporthesjes in verschillende kleuren zoals geel, groen en oranje voor zowel kinderen als volwassenen. De hesjes kunnen geborduurd worden met een clublogo, tekst of nummer. Wilt u liever een professionelere uitstraling dan kunt u ervoor kiezen om het logo te laten boorduren in plaats bedrukken.  

Breed assortiment aan sportkleding

Naast sporthesjes heeft YourStyle Promotions een breed assortiment aan sportkleding. Bent u op zoek naar een volledige sport outfit voor uw voetbalteam? Dan kunt u alle kleding zoals sportshirts, sportbroekjes, sport sweaters en sporttassen vinden op de andere pagina’s. Het assortiment van sportkleding is uiteenlopend van kleding voor wielrenners tot aan kleding voor hardlopers. Mix en match de sportkleding en stel een volledig outfit op in de kleuren van de club. Tevens is het mogelijk om alle kleding en de tassen te voorzien van een clublogo, nummer of eigen naam. Door de kleding te personaliseren en voorzien van een clublogo creëert dit een eenheid binnen het team en een gevoel van teamspirit.

 

Bestellen van een sporthesje

Het bestellen van een sporthesje of andere sportkleding gaat erg makkelijk via de website van YourStyle Promotions. Selecteer het product, de juiste kleur, de maten en aantallen en vervolgens de opdruk en de drukpositie. Bij een grote bestelling is het verstandig om eerst contact op te nemen met de klantenservice zodat er een offerte opgesteld kan worden. Bij een bestelling via de website, wordt de prijs automatisch berekend en is direct zichtbaar. Een bestelling via een offerte wordt via staffelkortingen berekend.