Prijs
Doelgroep
Materiaal
Mouwlengte

Hardloopkleding

Bent u op zoek naar hardloopkleding voor uzelf of voor leden van een sportvereniging? Dan bent u bij YourStyle Promotions aan het juiste adres. Eisen aan hardloopkleding zijn dat het zeer comfortabel moet zijn en dat de kleding luchtig is. De hardloopkleding van YourStyle Promotions is speciaal ontworpen om te dragen tijdens het sporten waardoor het ademend en sneldrogend is. YourStyle Promotions beschikt over een breed assortiment aan hardloopkleding voor dames en heren. Het is mogelijk om de hardloopkleding te voorzien van een logo, naam of tekst dat aansluit bij een vereniging of bedrijf.

Borduren of bedrukken

Doordat wij een eigen textieldrukkerij hebben wordt deze afbeelding of tekst er professioneel op geplaatst. Er kunnen verschillende technieken gebruikt worden bij het bedrukken namelijk: zeefdruk, transferdruk en zeefdruktransfers. Het verschil zit in het aantal kleuren van het logo, de oplage en de kwaliteit. Daarnaast is het ook mogelijk om meerdere logo’s op één kledingstuk te bedrukken of borduren.

 

Breed assortiment

De hardloopkleding is beschikbaar in diverse kleuren van wit tot rood en in verschillende maten van XS tot 3XL. Ook zijn hardloopshirts met lange mouwen beschikbaar. Bijna alle kledingstukken kunnen bedrukt of geborduurd worden. Hierdoor kunt u een hele hardloop outfit samenstellen voor u en uw mede sporters. Naast hardloopkleding vindt u ook werkkleding, kleding voor kinderen en kleding voor dames- en heren in het assortiment. Daardoor is het ook aantrekkelijk om als particulier kleding te bestellen bij YourStyle Promotions.

 

Snelle levering bij YourStyle Promotions

YourStyle Promotions hanteert een snelle levertijd van 1-2 werkdagen in Nederland en 2-7 werkdagen voor andere landen in Europa. Bij een grote bestelling kan de levertijd iets afwijken maar dat wordt gecompenseerd met een speciale prijs door staffelkortingen. Een grote bestelling zal door DHL verzorgd worden en een kleine bestelling gaat mee met de brievenbuspost.