Sportkleding

Tijdens het sporten wilt u hoogstwaarschijnlijk comfortabele kleding aan, ongeacht wat voor sport u beoefend. Op deze pagina bieden wij u een ruim aanbod aan van sportkleding voor dames en heren. Voor veel sporten kunt u bij ons uw sportkleding bedrukken. Zo vindt u korte sportbroeken, sportjassen, trainingspakken, golfkleding en sokken in het overzicht. U kunt onze sportkleding los bestellen, maar het is ook mogelijk om voor een heel team sportkleding te laten bedrukken. Een voordeel van onze sportkleding is dat alle items comfortabel zitten, van goede kwaliteit zijn en ook vochtregulerend om het zweten te beperken.

Sportkleding bedrukken met logo of tekst

Bij YourStyle Promotions kunt u al uw sportkleding bedrukken met uw bedrijfslogo of een tekst naar wens. Zo bieden wij u onder andere hardloopkleding, sporttassen en warme sweaters aan in diverse kleuren. Per categorie kunt u alle sport items bekijken en eventueel nog filteren. Met de filters kunt u het geslacht aangeven, de pasvorm, mouwlengte en nog meer opties. De producten zijn gemaakt van verschillende materialen, zoals polyester, elasthaan, polyamide of katoen. Het materiaal staat bij elk product aangegeven. Bij het bestellen van sportkleding met bedrukking dient u aan te geven of u het artikel bedrukt, onbedrukt of geborduurd wilt hebben. Daarna kies u één of meerdere kleuren en hoeveel producten u per maat wilt bestellen. Vervolgens kiest u waar de opdruk op het product moet komen, bijvoorbeeld op de mouwen, voorzijde of achterzijde. Het is ook mogelijk om meerdere posities aan te geven. Mocht u een grote partij bedrukte sportkleding bnodig hebben, dan kunt u een offerte aanvragen. Binnen enkele ogenblikken ontvangt u een prijsopgaaf via de e-mail. Het is ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen met de klantenservice. Alle sportkleding bedrukken wij in onze eigen textieldrukkerij. Om deze reden hoeft u niet lang te wachten tot uw bestelling geleverd wordt. Wij gaan ervan uit dat u binnen 7 werkdagen uw order kunt verwachten. Dit is een gemiddelde levertijd. Het kan voorkomen dat de levertijd afwijkt, maar wij houden u op de hoogte via de e-mail.

 

Voordelen van bedrukte teamkleding

Er zitten veel voordelen aan het laten ontwerpen van bedrukte sportkleding. Op het moment dat u in teamverband aan sporten bent, is het al gauw duidelijk wie bij welk team hoort. Daarnaast ziet het er ook professioneel uit. Mocht u een sponsor zijn van een club bijvoorbeeld, dan wilt u natuurlijk wel dat uw bedrijfsnaam en/of logo duidelijk en zichtbaar gepresenteerd wordt. Aangezien de spelers elke wedstrijd dezelfde t-shirts of broeken zullen dragen, zal de bedrukking alleen maar in uw voordeel werken. Heeft u een sportevenement georganiseerd voor uw bedrijf, dan is het raadzaam om u te onderscheiden van de tegenspelers. U kunt bijvoorbeeld een unieke slogan bedenken met uw bedrijfslogo en deze op elk shirt laten bedrukken. Wilt u sportkleding voor uzelf bestellen en heeft u een eigen bedrijf? Zorg er dan voor dat u extra reclame maakt voor uw bedrijf. De prijzen van onze sportkleding zijn erg scherp, dus in principe is het bijna gratis reclame en zichtbaarheid.