Prijs
Materiaal

Sjaals

Bent u op zoek naar een origineel relatiegeschenk? Dan bent u bij YourStyle Promotions aan het juiste adres. Als bedrijf zijnde mag u een relatiegeschenk niet vergeten. Het is belangrijk dat u het contact met uw partners goed onderhoud. Een klein geschenk op zijn tijd draagt hieraan bij. Een klein gebaar kan al veel effect hebben op een zakelijke relatie. Past een sjaal bij de core business van uw onderneming of van de core business van uw partner? Dan is een sjaal met bedrukking een leuk geschenk om te geven. Ook wanneer u op zoek bent naar een ander relatiegeschenk kunt u bij YourStyle Promotions terecht. Naast een sjaal vindt u namelijk ook paraplu’s, tassen en petten & mutsen in het assortiment.

De mogelijkheden bij YourStyle Promotions

Een geschikt relatiegeschenk vinden is vaak geen gemakkelijke opgave. U wilt dat de partner geen geschenk ontvangt die naar één keer gebruiken al kapot gaat. Bij YourStyle Promotions koopt u alleen relatiegeschenken van goede kwaliteit. Het materiaal van de sjaal is polyester, katoen of fleece. Deze materialen voelen zacht aan waardoor de sjaal fijn en comfortabel aanvoelt in de hals. De sjaals zijn in verschillende kleuren te bestellen. Van een rustige grijze kleur tot een felgroene kleur. Na het kiezen van de juiste sjaal en kleur krijgt u de mogelijkheid om de sjaal te voorzien van een opdruk of borduring.

 

Sjaals bedrukken

De sjaals zijn zonder opdruk, met opdruk of met borduring te bestellen. Met een logo of andere afbeelding maakt u de sjaal uniek en persoonlijk. Als u kiest voor een opdruk wordt er op basis van uw bestelling een keuze gemaakt tussen verschillende druktechnieken. De verschillende druktechnieken zijn zeefdruk, transferdruk en zeefdruktransfer.

 

Bestellen van de sjaal

Wanneer u een sjaal heeft gekozen kunt u de bestelling plaatsen. Dit gaat erg gemakkelijk bij YourStyle Promotions. De prijsberekening wordt online gedaan waarna u vervolgens direct de bestelling kan plaatsen.