Prijs
Categorie
Doelgroep
Materiaal

Petten & Mutsen

Vindt u het leuk om een kledingstuk met een persoonlijke tekst of afbeelding te dragen? Bij YourStyle Promotions heeft u de keuze uit een groot aanbod aan kleding. Onder andere werkkleding, sportkleding, relatiegeschenken en casual kleding kunt u op deze website bestellen. Om het te personaliseren kunt u op een groot aantal van deze kledingstukken een bedrukking laten plaatsen. Doormiddel van verschillende technieken wordt uw kledingstuk voor u bedrukt. U heeft in de meeste gevallen de keuze tussen het laten bedrukken of borduren van de kleding.

Een pet met bedrukking voor particulier en zakelijk

Zoals hierboven al is benoemd kunt u bij YourStyle promotions terecht voor werkkleding maar ook voor casual kleding. Dit geldt ook voor de het bedrukken van petten en mutsen. Deze kunt u bestellen om ze voor zowel zakelijk als particulier gebruik te laten bedrukken. Een pet met het logo van uw bedrijf ter promotie op een beurs of een leuke muts met een persoonlijke tekst. Bij YourStyle Promotions kiest u zelf het model, de kleur het aantal en de soort bedrukking of borduring.

 

De beschikbare petten en mutsen

Op deze pagina vindt u het aanbod aan petten die u kunt laten bedrukken. Het assortiment loopt erg uiteen van een leuke kerstmuts tot een cap met borduring. Daarnaast hebben wij ook reflectie caps, die beschikken bijvoorbeeld over extra reflectie wat zorgt voor meer veiligheid tijdens werkzaamheden waar u goed zichtbaar moet zijn.  

U ziet de pet of muts op deze pagina in eerste instantie in een standaard kleur. Wanneer u met de muis beweegt over de afbeelding ziet u al snel dat de petten en mutsen in verschillende kleuren te bestellen zijn. De eerste keuze die u krijgt is dan ook het selecteren van de juiste kleur. Vervolgens kiest u het aantal petten dat u wilt bestellen. Het is bij YourStyle Promotions ook mogelijk om een klein aantal artikelen te bestellen. Na het invullen van het aantal kiest u de soort opdruk. Een pet bedrukken of een pet borduren behoren allebei tot de mogelijkheden. Wilt u een pet of muts laten bedrukken, het is naast bedrukken ook mogelijk om een muts te borduren bij YourStyle Promotions.  Ook dan dient u aan te geven uit hoeveel kleuren de opdruk bestaat. Daarna bent u klaar om de bestelling te plaatsen.

 

Een pet met bedrukking cadeau geven

Een pet is een fijn kledingstuk om te dragen wanneer u veel in de zon aan het werk bent. De pet biedt dan bescherming aan uw hoofd. Ook wanneer het kouder is en het waait houdt de pet uw hoofd warm. Naast het aanschaffen van een bedrukte pet voor uzelf of uw personeel kunt u een pet ook cadeau geven. Een pet bedrukt met een logo is een origineel relatiegeschenk en zorgt ook nog eens voor naamsbekendheid. Hetzelfde geldt voor het bedrukken van een muts. Afhankelijk van de ontvanger van het cadeau maakt u de keuze tussen een muts met bedrukking of een pet.

 

Kunt u het kledingstuk waar u naar op zoek bent niet vinden in het assortiment? Of heeft u vragen over één van de producten of de opdrukmogelijkheden? Neem dan gerust contact op en informeer naar de mogelijkheden via info@yourstylepromotions.nl of bel 0418-511-642.