Prijs
Materiaal

Paraplu's

Bent u op zoek naar paraplu's een bedrukte paraplu? Dan bent u bij YourStyle Promotions aan het juiste adres. Wij hebben een enorm assortiment met verschillende soorten paraplu's. Van kleine, handig mee te nemen paraplu's tot vierkante golfparaplu's. Paraplu's zijn uiterst geschikt als relatiegeschenk. Het weer in Nederland is niet altijd droog en zonnig, waardoor een paraplu vaak van pas komt. Het zorgt bovendien ook voor extra naamsbekendheid wanneer uw paraplu met met bedrukking gebruikt wordt in de buitenlucht. Een gepersonaliseerde paraplu met uw eigen logo of bedrijfsnaam is tevens een leuk presentje voor werknemers van uw bedrijf.

Er werden geen producten gevonden...

Verschillende soorten paraplu's bedrukken

YourStyle Promotions heeft verschillende soorten paraplu's van het merk Impliva in haar assortiment. De paraplu's bieden stuk voor stuk een goede bescherming tegen regen en wind. Of u nou op zoek bent naar een paraplu met rubberen handvat en een koordje of naar een traditionele paraplu met houten handvat en metalen stok, bij YourStyle Promotions kunt u altijd terecht voor een geschikte paraplu. Kiest u voor een klein model of voor een model met een grote diameter? Of gaat u voor een regenponcho? De paraplu's zijn beschikbaar in een groot aantal kleuren en kleurcombinaties. Selecteer een kleur die bij uw organisatie past en bedenk welke boodschap u op de paraplu wilt bedrukken. Naast een logo kan er bijvoorbeeld ook een grappige tekst of naam op de paraplu gedrukt worden.

 

Paraplu's laten bedrukken bij YourStyle Promotions

Wanneer u een paraplu heeft uitgekozen en het duidelijk is welke bedrukking u op de paraplu wilt plaatsen, kunt u bepalen waar de bedrukking geplaatst wordt. In de meeste gevallen kunt u tot vier vlakken van de paraplu laten bedrukken. Wilt u een andere drukpositie of een naam laten bedrukken? Neem dan contact met ons op! Vervolgens kunt u het aantal kleuren van de bedrukking selecteren. Het is mogelijk om paraplu's met 1 tot 4 kleuren te bedrukken of fullcolour. Afhankelijk van uw bestelling wordt de beste druktechniek geselecteerd. Dankzij een eigen drukkerij kan YourStyle Promotions uw paraplu's snel én met de beste technieken bedrukken. Dit resulteert in een geweldige kwaliteit, waar u lang van zult profiteren.

 

YourStyle Promotions maakt gebruik van de volgende druktechnieken: zeefdruk, transferdruk en zeefdruktransfers. De specialisten van YourStyle Promotions hebben veel ervaring met het bedrukken van paraplu's. Doordat wij snel kunnen schakelen is de levertijd kort.

 

Een bestelling plaatsen bij YourStyle Promotions

U kunt gemakkelijk een online prijsberekening aanvragen. Vervolgens ontvangt u een offerte in uw mailbox. Als u akkoord gaat zullen wij uw bestelling direct in behandeling nemen. In de meeste gevallen wordt uw bestelling binnen enkele werkdagen geleverd. Dankzij de korte levertijd heeft u de bestelling binnen de kortste keren in huis en kunnen uw relaties of personeelsleden al snel rondlopen met een bedrukte paraplu. Heeft u haast? Vraag dan een spoedlevering aan. Dan ontvangt u uw bestelling nóg sneller in huis! Indien u vragen heeft over het bestellen van een paraplu kunt u altijd contact met ons opnemen.