Relatiegeschenken

De relatie met uw partners, leveranciers of andere partijen waar u mee samenwerkt is erg belangrijk. Uw bedrijf is waarschijnlijk afhankelijk van deze partners. Hierom dient u het contact goed te onderhouden en kan een klein geschenk alleen maar van positieve invloed zijn. Een relatiegeschenk hoeft geen grote investering te zijn. Alleen het ontvangen van een geschenk heeft vaak al een grote waarde.

De meerwaarde van een relatiegeschenk

Een relatiegeschenk is een fysiek cadeautje wat zorgt voor een blijvende herinnering. Relatiegeschenken kunnen vaak daadwerkelijk worden gebruikt waardoor de partner deze soms jarenlang bewaard. Wanneer het logo van uw onderneming op dit geschenk staat zorgt dit bij gebruik elke keer weer opnieuw voor een herinnering aan uw onderneming. Een relatiegeschenk met bedrukking is hierom een erg leuk kleinigheidje om te geven.

 

De soorten relatiegeschenken

Bij YourStyle Promotions vindt u verschillende soorten relatiegeschenken. Paraplu’s, tassen, petten & mutsen en sjaals behoren allemaal tot de mogelijkheden. Afhankelijk van uw relatie met de partner en de kernactiviteiten van de onderneming kiest u een passend product. De producten zijn in verschillende kleuren te bestellen. Wanneer u een geschikt product heeft geselecteerd kunt u er ook voor kiezen om deze te laten bedrukken. Zo maakt u het relatiegeschenk extra persoonlijk.

 

Relatiegeschenken bedrukken

Bent u op zoek naar een relatiegeschenk van goede kwaliteit die u ook kunt laten bedrukken? Dan bent u bij YourStyle Promotions aan het juiste adres. Wij beschikken over een groot assortiment aan relatiegeschenken die u naar eigen wens kunt laten bedrukken. In onze eigen textieldrukkerij wordt gebruik gemaakt van drie verschillende druktechnieken: zeefdruk, transferdruk en zeefdruktransfers. Afhankelijk van de grootte van uw bestelling wordt de techniek gekozen.

 

Heeft u vragen over het bedrukken van een relatiegeschenk? Of wilt u grote aantallen relatiegeschenken bedrukken? Neem dan vrijblijvend contact op. Onze specialisten staan u graag te woord.