Prijs
Categorie
Doelgroep

Mondkapjes

Mondkapjes zijn op dit moment onmisbaar in onze samenleving. Om het mondkapje wat meer onderdeel uit te laten maken van uw bedrijfskleding kunnen we deze natuurlijk voorzien van uw logo. Ook kunnen deze mondkapjes meer fashionable en meer een musthave en trend-item worden door de vele vraag er nu naar. Enerzijds bij de contactberoepen zijn mondkapjes verplicht en in het openbaar vervoer ook. Onze bedrukte mondkapjes voldoen aan de eisen voor commercieel en privé gebruik maar zijn niet geschikt als medisch mondkapje. Onze mondkapjes zijn van katoen en microfiber waardoor ze te wassen zijn en goed voor hergebruik. De bedrukte mondkapjes kunt u natuurlijk uitdelen aan uw personeel of klanten maar u kunt ze uiteraard ook verkopen als merchandise.

#Veiligheidvoorop, #samensterk

Bedrukte mondkapjes voorzien van logo / bedrukking of naam. Bedrukte mondkapjes zijn al verkrijgbaar vanaf 10 stuks en helemaal naar uw eigen ontwerp in te delen.

Fullcolour met all-over sublimatie bedrukte mondkapjes of een klein logo aan de zijkanten van onze zwarte en witte mondkapjes.

Wacht niet te lang met bestellen ze zijn slechts beperkt leverbaar.