Filter
Prijs
Categorie
Materiaal
Doelgroep
Soort hals
Kwaliteit
Eigenschappen
Mouwlengte
Pasvorm
Casual
Schorten

Craft

Yourstyle Promotions
Craft
Craft is een van origine Zweedse producent van functionele sportkleding en thermokleding. Al sinds de jaren ’70 zijn ze bezig met hun producten beter af te stemmen op sporters. Vandaag de dag is het een wereldwijd zeer bekend merk, wat vooral voorop loopt in functionele thermokleding. Craft kleding staat bekend om de hoge kwaliteit en functionaliteit.


Het merk draagt actief uit dat hun kleding werkt in elke omstandigheid, voor elke sportieve bezigheid. Maar Craft gaat verder dan alleen thermokleding. Tegenwoordig is het merk ook zeer bekend in onder andere fietskleding, hardloopkleding en fitnesskleding.


Craft thermokleding
De thermokleding van Craft is legendarisch onder actieve sporters. Vele internationale atleten en teams gebruiken het bij professionele wedstrijden. Dezelfde kwaliteit kun jij dus ervaren bij al jouw sportieve activiteiten! Craft heeft grofweg drie collecties, namelijk Stay Cool, Be Active en Keep Warm. Craft Stay Cool is geschikt voor gebruik in de zomer of in de sportschool. Craft Be Active is geschikt voor circa 9 maanden per jaar, in milde tot frisse omstandigheden. Craft Warm thermokleding is vooral geschikt voor gebruik in koude tot zeer koude omstandigheden. Elke collectie beschikt over dezelfde basiseigenschappen. Namelijk het behouden van een optimale lichaamstemperatuur, razendsnelle vochtafvoer en een comfortabele pasvorm.


Craft sportkleding
Craft heeft speciale kleding ontwikkelt voor fietsers, hardlopers, skiërs en schaatsers. Maar veel van deze kleding kun je natuurlijk inzetten voor meerdere sporten. Zo zijn de hardloopshirts en –broeken ook inzetbaar voor fitness, bootcamp en ga zo maar door. Speerpunten van Craft sportkleding zijn functionaliteit en kwaliteit. De laatste jaren is design ook steeds belangrijker geworden, dit is ook doorgevoerd in vrijwel alle Craft collecties. Bovendien is Craft ook groot voorstander van sport-specifieke pasvormen. Dit houdt in dat de kleding is ontworpen om optimaal te werken tijdens je sporthouding. Een fietser zit bijvoorbeeld voorover gebogen, waardoor shirts bijvoorbeeld wat langere mouwen en rugpanden hebben. Zo maakt Craft de sportkleding erg geschikt voor jouw specifieke sport!