Prijs
Doelgroep

Veiligheidshesjes

Bij YourStyle Promotions bent u op het juiste adres om bedrukte veiligheidskleding en andere handige items te bestellen. U kunt alle producten op een eenvoudige manier bij ons laten bedrukken naar wens. Dit geldt onder andere ook voor veiligheidshesjes. Lees hieronder meer over het bedrukken van werkhesjes.

Veiligheidshesjes bedrukken

Op deze pagina vindt u een groot aanbod aan veiligheidsvesten. Voor zowel dames en heren kunt u hier handige hesjes bedrukken, ook uniseks artikelen vindt u in dit overzicht. Wij bieden veiligheidshesjes met bedrukking in diverse kleuren, zoals geel, oranje en blauw. Deze opvallende kleuren zorgen er voor dat u of uw medewerkers nog beter gezien worden. De veiligheidshesjes zijn in verschillende maten beschikbaar. Ook zijn er one size hesjes voor volwassenen te vinden op deze pagina.

Een voordeel van het bedrukken van veiligheidshesjes is dat u uw bedrijfsnaam en/of logo erop kunt laten bedrukken. Als uw werknemers deze hesjes aan hebben, zal het logo of de tekst vaak gezien worden. Dit zorgt dus voor extra reclame en naamsbekendheid van uw bedrijf.

Bij elk product staat er in het menu of u een onbedrukt, bedrukt of geborduurd veiligheidshesje wilt bestellen. Bij het kiezen van een bedrukt hesje, is het nodig om daarna de kleur en maat te selecteren. Ook dient u de positie van de bedrukte tekst of logo aan te geven. U kunt de tekst of bedrijfsslogan invullen in het tekstvakje en het logo uploaden.


Mocht u kiezen voor een veiligheidshesje met borduring, dan heeft u de keuze uit een logo, tekst of beide. Ook hier dient u de kleur, maat en positie van het geborduurde gedeelte aan te geven. Voor beide afdrukmethode is het nodig om aan te geven hoeveel kleuren het logo bevat. De reden hiervoor is om de juiste prijs te berekenen voor uw bestelling.

Soorten bedrukkingen voor uw veiligheidshesje

Wij bieden verschillende afdruktechnieken aan. U kunt namelijk kiezen uit een zeefdruk, transferdruk of zeefdruktransfers. Hieronder leggen wij kort uit wat het verschil is tussen deze drie technieken.

Zeefdruk

Bij een zeefdruk wordt er gebruik gemaakt van inkt die op het veiligheidshesje bedrukt wordt. Hierna wordt het gedroogd in een speciale droogtunnel. Mocht u meer dan 10 hesjes bestellen, dan zal u voordeliger uitkomen met deze techniek.

Transferdruk
Met de transferdruk wordt er door middel van een hittepers een folie op het veiligheidshesje bedrukt. Een transferdruk wordt aangeraden bij een kleine bestelling van maximaal 10 stuks en ook als de afbeeldingen fullcolour afgedrukt moeten worden.

Zeefdruktransfers
Hier wordt het logo op een drager gedrukt en daarna op het veiligheidshesje. Als het logo veel kleur bevat zijn zeefdruktransfers een uitstekende keuze.

Wanneer een veiligheidshesje dragen?

Bij een aantal beroepen is het dragen van veiligheidskleding verplicht. Denk bijvoorbeeld aan mensen die bij het treinspoor werken of langs de wegen. Het is niet alleen voor werkenden een aanrader om dit te dragen, maar het kan ook erg handig zijn voor motorrijders, fietsende kinderen en mensen die buiten sporten. Uiteindelijk gaat het allemaal om veiligheid en om uw eigen en andermans leven. Zorg er daarom altijd voor dat u een veiligheidsvest draagt als er een kans is dat anderen u wellicht niet kunnen zien.