Prijs
Doelgroep
Materiaal

Vesten

Bij YourStyle Promotions kunt u comfortabele dames en heren vesten kopen voor elke gelegenheid. Hierbij kunt u denken aan warme bedrijfskleding voor tijdens koude periodes of een heerlijk vest voor bij een vriendenweekend. Bij YourStyle Promotions maakt u een vest pas echt persoonlijk door hem te laten bedrukken. Of het een logo, tekst of afbeelding wordt is aan u!

Soorten vesten

YourStyle Promotions biedt een groot assortiment vesten aan voor dames en heren. Kies uit modellen met of zonder een rits, of slechts een ¼ rits. Daarnaast kunt u kiezen uit modellen met of zonder capuchon. De vesten zijn ook nog eens leverbaar in een groot aantal kleuren! Alle vesten zijn gemaakt van een uitstekende kwaliteit en zitten erg comfortabel.

 

Mogelijkheden om een vest te bedrukken

Wanneer u een geschikt model heeft uitgekozen kunt u nadenken over de verschillende bedruk mogelijkheden. Ieder vest dat wij verkopen kan in onze eigen textieldrukkerij bedrukt worden doormiddel van de volgende technieken: Zeefdruk: de inkt wordt op het vest gedrukt en wordt daarna gedroogd in een droogtunnel. Vanaf 10 stuks is deze techniek vaak voordeliger. Transferdruk: er wordt een folie geprint en/of geplot en doormiddel van een hittepers op het vest gedrukt. Deze techniek is voordeliger voor kleine aantallen of fullcolour afbeeldingen. Zeefdruktransfers: een combinatie van beide technieken. De logo’s worden met zeefdruk op een drager gedrukt en daarna op het vest geperst.

 

De voordelen van YourStyle Promotions

De specialisten van YourStyle Promotions hebben veel ervaring met het bedrukken van vesten. In onze eigen textieldrukkerij wordt zorgvuldig te werk gegaan om zo de beste kwaliteit te kunnen leveren. Doordat wij snel kunnen schakelen is de levertijd kort. In de meeste gevallen wordt uw bestelling binnen 5 tot 7 werkdagen geleverd. Indien u vragen heeft over het bestellen van een vest kunt u altijd contact met ons opnemen.